Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bajaga, Nola i Marko Nastić nova pojačanja fantastičnog trećeg Sea Star festivala!

Foto: Jelena Ivanović
1/4
PR
Autor
PR članak
23.04.2019.
u 14:28

Bajaga, jedan od najvećih i najvažnijih rock autora našeg podneblja sa svojim će Instruktorima u subotu 25. svibnja pojačati zvjezdani line up fantastičnog trećeg Sea Stara koji predvode najveća hip hop grupa u povijesti Wu-Tang Clan, elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz i ostali.

Bajaga i Instruktori, regionalni rock heroji s preko 30 godina fantastične karijere usijat će, već uzavrelu atmosferu u prekrasnoj laguni Stella Maris. Ova ikona rocka posljednjih sezona doživljava ogroman uzlet u cijeloj regiji fantastično posjećenim nastupima na Main stageu EXIT-a i u zagrebačkoj Areni, a u Umag donosi vječne hitove poput „S druge strane jastuka“, „Tišina“, „Verujem ne verujem“, „Život je nekad siv nekad žut“, „Plavi safir“, „Godine prolaze“, „Kad hodaš“ i mnoge mnoge druge. Najpopularniji istarski pop rock bend Nola koji je nedavno proslavio prvih 25 godina glazbenog stvaralaštva popeti će se na festivalsku pozornicu uz svoje najvažnije radove „Dio tebe“ i „Iznad oblaka“, za koju su osvojili i Porin u kategoriji „pjesma godine”. Sjajnom elektronskom line upu Sea Stara pridružuje se Marko Nastić, povratnik na Sea Star,  jedan od najvažnijih aktera regionalne glazbene scene i čovjek s više od 200 izdanja za svjetske labele te sjajna mlada DJ-ica Lady Lee. Kao idealan uvod u nastup Wu-Tang Clana DJ pult glavne pozornice preuzet će Phat Phillie, jedan od osnivača Blackouta i ponajveći promoter hip hopa u našoj regiji posljednjih 25 godina.

Objavom novog vala kompletirane je velika većina programa po danima dvije glavne pozornice festivala – Addiko Tesla stagea i Nautilus Arene. U petak 24. svibnja glavnu pozornicu zauzeti će elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante i britanska trap-jazz zvijezda IAMDDB, a uz njih i regijski asovi Vojko V, Fox i High5. Ista večer na Nautilus Areni u suradnji s Dritom donosi Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana kojima će podršku dati Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub).

U subotu, 25. svibnja, Addiko Tesla pozornica donosi najveću hip hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalan trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola te Mahmuta Orhana, Lady Lee i Phat Phillieja. Program na stadionu, složen u suradnji s Klubskom scenom donosi izuzetnu techno postavu koju čine Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique. Uz njih potvrđena je dvodnevna postava za „najtišu“ pozornicu Sea Stara, Silent Octopus, koju čine Kiki B., Sin i Indy dok će atmosferu na Exotic Laguni obje večeri nabrijavati MC Choma, Tito, Jovan M i DJ Sesha.

Najbržima jednodnevne ulaznice za samo 149kn!

Početak prodaje jednodnevnih ulaznica po poklon cijeni od 149 kuna i uz uštedu od 40% starta 24. travnja točno u 10:00 i traje samo 24 sata ili do isteka zaliha. Uz jednodnevne ulaznice u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po 400 kn, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 259 kn, uz uštedu od 35% od konačne cijene, te festivalski VIP Gold ulaznice po 750 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?