Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum u Domu sportova

Bajaga je dva sata pjevao zagrebačkoj publici i ona je pjevala Bajagi....

Bajaga, Silente i Detour
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/15
25.10.2015.
u 11:32

Prepuna dvorana nosila je izvođače kroz više od četiri sata koncerta o kojem će se još dugo pričati.

Najveći zagrebački dvoranski koncert ovog listopada, Tulum u Velikoj dvorani Doma sportova službeno je rasprodan uz nevjerojatne nastupe Bajage i Instruktora, Silentea i Detoura.

Prepuna dvorana nosila je izvođače kroz više od četiri sata koncerta o kojem će se još dugo pričati.

Koncert je započeo velikim hitom “Plešem sama” grupe Detour koja je u 40- tak minuta programa pokazala zbog čega je svrstavaju u sam vrh regionalne pop scene.

Dvorana je eruptirala izlaskom grupe Silente na scenu čiji nastup je započeo pobjednikom Zagrebačkog festivala, songom “Čudna ili čudesna”.

Bila je to savršena kulisa za početak koncerta Momčila Bajagića Bajage i njegovih Instruktora. Svirku su započeli pjesmom “Sa druge strane jastuka” sa istoimenog kultnog albuma koji ove godine proslavlja tri desetljeća. Sljedeća dva sata Bajaga je pjevao zagrebačkoj publici i zagrebačka publika je pjevala Bajagi. Kako je to izgledalo pogledajte u galeriji...

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

>>Poznata satnica za koncert Bajage, Silentea i Detoura u Domu sportova

Komentara 18

KL
Klarahrv
12:37 25.10.2015.

Da li je otpjevao i pjesmu koju je 1992.godine pjevao kninskim četnicima :"Kreće armija najjača na svetu, kreće armija u osvetu, i jednom zauvek armija srpska i jednom zauvek, sve će da vas smrska"???

CA
Catalonia
13:19 25.10.2015.

jel pjevao u cetnickoj uniformi i jel otpjevao koju pjesmicu s kojom je četnicima dizao moral u Hrvatskoj?????

NE
Neutralac
02:47 27.10.2015.

tko je to Bajaga??? Jel' ga to Milojko pozvao da "peva" zapadnim Srbima u nasoj vladi....???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije