Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO JE I ZAGRLJAJ

Bahra poručila Marijanovoj Tajlanđanki: 'Ti si meni ok. Dobra si Kineskinja, vrlo vrijedna i inteligentna'

Foto: RTL Screenshot
1/6
11.05.2021.
u 18:45

Ljubav između Tajlanđanke Patty i farmera Marijana dobila je podršku od Bahre.

Nakon što je Tajlanđanka Patty na Marijanovoj farmi svima pomutila planove, čini se kako njihovu ljubav ipak mnogi podržavaju. U prvom redu tu je Bahra, koja se nakon Marina izlaska iz emisije, ostala boriti za Marijanovo srce.Međutim, shvatila je da on vidi samo Patty i odlučila prihvatiti takav ishod njihovog odnosa.

Zbog toga je odlučila porazgovarati s Tajlanđankom.

- Shvatila sam i upoznala sam da je divna žena, dobrodušna, da je spremna za brak i život i da može biti gazdarica i preuzeti svu vlas i kuhinju jedne žene što je najbitnije - objasnila je Bahra za RTL.

Foto: RTL Screenshot

- Patty, pliz. Budi dobra Marijanu. Voli ga punim srce. Yes, OK? - rekla joj je, pružila ruku potom zagrlila te zaključila: "Danke schön."

- Pratila sam ih i tu sam ipak uočila i spoznala da će tu ipak biti sreće za njihovu budućnost i osjećam da će oni ostati zauvijek - komentirala je.

- Patty, ti si meni ok. Dobra Kineskinja. Vrlo si vrijedna, inteligentna i ti pripadaš Marijanu - rekla je Bahra.

Podsjetimo, nakon velikog Josipova priznanja i razočarenja, Rasema mora izabrati hoće li pokušati pronaći zajednički jezik sa Zvonkom ili će na prijateljsko putovanje pozvati Josipa. Pred teškim izazovom je i najmlađi farmer Neven koji će svoje djevojke, Samantu i Marijanu, privesti na posljednje rešetanje ne bi li lakše odlučio s kojom želi pokušati ostvariti ljubavni odnos, a za koju seoska avantura zauvijek završava. Za to vrijeme, Olja i Dragan, Marijan i Patty te Zoran i Suzi uživat će u svojim romantičnim putovanjima, no ni ona neće proći bez nesuglasica i međusobnog podbadanja.

No unatoč tome, jedan će zaljubljeni farmer izreći nešto čemu se ni sam nije tako skoro nadao: ''Spreman sam dijeliti ostatak života s tobom. Želim te oženiti, čim prije moguće'', obznanit će ponosno. Kako će njegova odabranica reagirati, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

VIDEO Nakon 24 godine razišli se Petar Grašo i Danijela Martinović

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
19:48 11.05.2021.

Sinti posla

BR
Breoxs
19:47 11.05.2021.

Kao da ova Tajlanđanka na nekom reality-ju u Pattayi Bahri kaže da je dobra Jugoslavenka! Bahra bi se smijala od sreće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije