Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Bahra je promijenila imidž i otkrila zašto je to napravila: Želim jednostavno postati druga karijera

Bahra Zahirović
Foto: RTL/Screenshot
1/5
20.04.2021.
u 17:40

Legendarna kandidatkinja Bahra Zahirović gledatelje će povesti u frizerski salon kako bi iz prve ruke pratili promjenu njezina imidža.

Svoje kandidate u jučerašnjoj su epizodi showa "Ljubav je na selu" uspješno dočekali Rasema, Neven i Zoran, a danas je vrijeme da to učine i farmeri Marijan Ceravac te Dragan Kežić

Ni ovaj put neće nedostajati procjenjivanja i ogovaranja konkurencije. I dok će neke kandidatkinje biti uvjerene da su ostale dame pročitale već na prvim spojevima, druge će biti mišljenja da će se tek na imanjima otkriti tko je iskren, a tko glumi. A osim putovanja na farme, legendarna kandidatkinja Bahra Zahirović gledatelje će povesti u frizerski salon kako bi iz prve ruke pratili promjenu njezina imidža iz crnke u plavušu.

''Ja sam se jako osjećala popularno, vrijedno i ponosno što sam bila hit prošle, 12. sezone'', otkrit će Bahra pa najaviti transformaciju, ''Nakon ove turbulentne godine, odlučila sam se mnogo promijeniti – novu frizuru, novi izgled… Želim jednostavno postati druga karijera!''

Kako je teklo Bahrino uljepšavanje, kakvi su njezini dojmovi nakon transformacije i što o svemu misli konkurencija, gledatelji će doznati već večeras od 21 sat na RTL-u, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

VIDEO Karijeru je počela organizirajući ormare: Proglašena milijarderkom, a privatni život joj se raspada

 


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije