Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donio joj čaj i pecivo

Badrić o susretu s poznatim pjevačem : 'Sreli smo se u butiku, a već iduće jutro došao je k meni'

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/7
27.02.2020.
u 11:10

– Čuo me kako pjevušim, a onda mi je rekao da ugasim radio i ako tako dobro pjevam, da me sutra vodi potpisati ugovor – prisjetila se Nina svog prvog susreta s prerano preminulim Dinom Dvornikom.

Za nešto više od tjedan dana Nina Badrić stat će pred publiku u zagrebačkoj Areni. Ususret koncertnog spektakla koji brojni obožavatelji željno iščekuju Nina je gostovala u HRT-ovoj emisiji ''Kod nas doma'', u kojoj se prisjetila početka svoje karijere. Prisjetila se i pokojnog Dine Dvornika koji je, kako je istaknula, najzaslužniji za njezin estradni uspjeh.

Naime, upravo joj je Dino najviše pomogao nakon što ju je u jednom ekskluzivnom zagrebačkom butiku u kojem je Nina radila čuo kako pjevuši. Dino je došao kupiti haljinu svojoj supruzi Danijeli ne sluteći da će u butiku sresti djevojku anđeoskog glasa.

Nina Badrić
1/2

– Čuo me kako pjevušim, a onda mi je rekao da ugasim radio i ako tako dobro pjevam, da me sutra vodi potpisati ugovor – rekla je Nina i dodala kako je potom isključila radio i zapjevala. – Nakon toga pitao me gdje živim –  kazala je Nina koju je Dvornik već iduće jutro iznenadio nenadanim dolaskom.

– Sutra ujutro u 10 sati Dino Dvornik, tada najslavniji pjevač u zemlji, došao je po mene doma. Donio mi je čaj i pecivo i otišli smo u Croatiju Records – prisjetila se Badrić. Tijekom gostovanja kod Tončice Čeljuske istaknula je i kako je iznimno zahvalna Emiliji Kokić zbog dueta ''Ja sam vlak'' koji ju je tada vinuo u zvijezde.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
14:08 27.02.2020.

jel se ona to češe????

DU
Deleted user
13:56 27.02.2020.

Traži se dečko🙂opet......

SK
skupiduša
15:27 27.02.2020.

Uzalud vam trud svirači, previše ju hvalite, ali to baš puno ne djeluje. Novine su se previše razdrecale o njoj, tko to plaća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije