Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže da ga voli

Ava Karabatić pokazala dečka! Maneken iz Turske rijetko pozira s djevojkama

Foto: Instagram
1/6
17.01.2020.
u 20:27

Ava je priznala da je u vezi te pokazala dečka, turskog manekena Khaleda Alija. Točnije, pokazala je dio njegova torza i žensku ruku.

Ava Karabatić iznenadila je pratitelje na Instagramu najbovijom objavom. Naime, priznala je u vezi te pokazala dečka, turskog manekena Khaleda Alija.

Točnije, pokazala je dio njegova torza i žensku ruku. 
“I došao je trenutak koji ste svi očekivali. U vezi smo već duže vrijeme, ali nismo to objavljivali javno jer smo i ja, i on javne osobe i karijeru smo gradili samostalno. Volim te” napisala je uz objavu Ava.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kako Khalid živi u Turskoj, održavaju vezu na daljinu, pa je on svojoj odabranici poslao video na turskom koji je ona kasnije  objavila na Instagramu.

Nakon što je Ava potvrdila njihovu vezu, maneken je na svom profilu objavio Avinu fotografiju, ali ne na 'feedu' već na InstaStoryju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Naravno, samo budućnost će pokazati je li ova veza na daljinu održiva ili ozbiljna.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
majstorsmora
02:23 18.01.2020.

Jesu li Turci ono nabijali na kolac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije