Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagli prekid

Ava Karabatić oštro o bivšem dečku: 'On je bolesnik'

Foto: Facebook
1/4
29.01.2020.
u 13:12

Nakon što je objavila nenadano prekinula s dečkom Khaledom Alijem, Ava Karabatić ga sad "časti" uvredama.

Prije dva dana na svom Instagramu, Ava je obznanila kako ljubavi u zraku više nema između nje i njezinog dečka Khaleda Alija, a to je iznenadilo mnoge njezine pratitelje jer je prije nepuna dva tjedna objavila kako su već duže vrijeme u vezi.

-I došao je trenutak koji ste svi očekivali. U vezi smo već duže vrijeme, ali nismo to objavljivali javno jer smo i ja, i on javne osobe i karijeru smo gradili samostalno. Volim te -  napisala je uz objavu Ava prije desetak dana.

A onda je uslijedio potpuni obrat.

- Nemam više dečka, slobodno muškarci, opet mi možete pisati u DM... - napisala je u odgovoru na pratiteljevu poruku "Blago tvom dečku kad ima tako lijepu i zgodnu curu".

Svestrana Zadranka je na novi upit pratitelja otkrila što je njezin dečko mislio o njezinim golišavim fotkama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- On je bolesnik - bila je kratka Ava.

Podsjetimo, Khaled koji je inače iz Turske i Ava su održavali vezu na daljinu i čestim su izjavama ljubavi pokazivali koliko se vole, tako da su pratitelji poprilično iznenađeni ishodom ove veze koja se činila idealnom.

U jučerašnjim Instagram pričama otkrila je kako im se bližila godišnjica.

- Za dva tjedna bi bila godišnjica da smo ostali skupa, molim vas ne ispitujte me više o tome...- zamolila je Ava nakon pitanja "Koliko ste ti i tvoj dečko u vezi?". Odlučila je ipak otkriti zašto su prekinuli, i da ljubav nije bila dovoljna.

- Pa voljela sam ga, ali ako ćemo se svađati na svaki moj korak što on ne razumije jer je konzervativan, što ja tu mogu... -  napisala je Ava. Otkrila je među ostalim da se i naljutila na njega, a onda je ponovno zamolila fanove da ne ispituju.
 

Ključne riječi

Komentara 4

ME
Metuzalem
14:15 29.01.2020.

Pa da da je bolesnik ko bi inace zdrave pameti bio u vezi sa tobom

PO
pozornik66
14:23 29.01.2020.

Pa čin je bija stobom, je

Avatar Feral
Feral
19:07 29.01.2020.

On bolesnika, a ona ko zdrava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije