Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA

Ava Karabatić daje instrukcije iz matematike, fizike i kemije

ava
Nova TV
07.05.2010.
u 17:33

Atraktivna Ava otkrila je kako je u zamjenu za instrukcije koje daje dvojici učenika dobila na korištenje stan u kojem živi sa svojim zaručnikom Špirom.

U razgovoru s Kristijanom Rahimovskim Ava Karabatić otkrila je da je u zamjenu za instrukcije dobila na korištenje stan u kojem živi sa svojim zaručnikom Špirom. Dvojac se također dotaknuo teme vjenčanja i bračnoga života.

Ava ima dvoje učenika koje redovito podučava matematiku, fiziku i kemiju te je ispričala kako se pretvori u potpuno drugu osobu kada uči.

- Baš imam fotografsko pamćenje kad hoću. Kad neću, onda ne - rekla je atraktivna Zadranka. Kikija je također zanimalo što Avi predstavljaju zaruke jer mu nikada nije bilo jasno čemu one služe.

- U matičnom uredu sam se oženio, rekao sam 'da!'. Gledam one rešetke na prozoru, njih dvjesto meni iza leđa, nemam kuda - u poluduhovitom tonu glazbenik je prepričao svoje svadbeno iskustvo.

Ava je veselo pričala o vjenčanom prstenju i nije se dala omesti Kikijevim sarkazmom. Na Jelenino pitanje zna li tko će biti kum, odgovorila joj je: "Nemam pojma, cijela ekipa s farme!". Jelenu je zanimalo i želi li se ona stvarno udati za Špiru.

- A 'ko će ga znat - rekla je Ava i objasnila da ona i Špiro već žive kao da su u braku, jer je on svuda vozi i zajedno su 24 sata dnevno.

Ključne riječi

Komentara 7

SP
spirou
17:58 07.05.2010.

držao sam i ja repeticije,ali da bi mi neko za to dao stan na korištenje...????

KA
kakodane2
19:54 07.05.2010.

hahainstrukcije iz sexualnog umjeca ;)

MO
moshmislit
11:36 21.05.2010.

on je svuda vozi...neprocjenjivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije