Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne predaje se

Autorica Severininih hitova ide na kemoterapiju, a sada ima novih problema sa zdravljem

Foto: Instagram
1/5
29.01.2020.
u 17:41

Marina Tucaković zadnje dvije godine bori se s karcinomom, a sada ima i tešku upalu pluća.

Marina Tucaković napisala je neke od najvećih hitova glazbenim zvijezdama iz regije. Napisala je tako legendarnu "Svi pjevaju, ja ne čujem"  koju izvodi Mišo Kovač, a za Olivera Dragojevića napisala je "Što to bješe ljubav", za Magazin "Tri sam ti zime šaptala ime". 

Marina je zaslužna i za neke od najvećih Severininih hitova, poput "Gade", "Gas, gas" i "Tridesete". Od 2018. godine 67-godišnja skladateljica se bori s teškom bolesti te i dalje ide na kemoterapije, a sada je dobila upalu pluća. 

- Dani idu, idem i ja.. Moja želja za ovu godinu je da budem živa i zdrava. Sada sam dobila i neku tešku upalu pluća, ali bit će bolje,  nadam se... - izjavila je Marina za medije u Srbiji. Dodaje kako je koristila i alternativne načine liječenja i svašta je pokušala kako bi
pobijedila karcinom. 

- Ma, nema šta nisam koristila. Moram često kod kardiologa i  endokrinologa. Primam i infuziju i uzimam neke vitamine. Popila sam brdo antibiotika i organizam mi je preopterećen  lijekovima. Pored svega toga, sada imam novu, dodatnu terapiju. Daju mi i neku specijalnu injekciju. Uzimanje antibiotika teže mi pada od  kemoterapije - poručuje skladateljica. 

Komentara 1

NO
nordic
08:37 03.02.2020.

Marini sve najbolje al nije mi jasno kad spomente koje je pjesme pisala za nase pjevace... uvijek jedne te iste navedete.. kopiras iz clanka u clanak. bas bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije