Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA PROTIV KARCINOMA

Autorica jednih od najvećih stihova s ovih prostora: Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim

Foto: Youtube Screenshot
1/7
01.05.2021.
u 08:00

Marina Tucaković (67), autorica jednih od najvećih glazbenih stihova s ovih prostora, već se nekoliko godina bori protiv teške bolesti te je progovorila o svojem stanju.

Marina Tucaković (67), autorica jednih od najvećih glazbenih hitova s ovih prostora, već se nekoliko godina bori s karcinomom, a o svojem stanju progovorila je za srpske novine Kurir. Naime, autorica glazbenih tekstova vodi bitku s karcinomom dojke te trenutno prolazi šesti ciklus kemoterapije. Ona ne gubi nadu ni optimizam unatoč teškoj bolesti. „Onako se osjećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše“, kazala je te dodala da odlazi redovito kod liječnika i na terapije. „Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim“, objasnila je.

Priznala je i da radi, odnosno da piše pjesme kada je uhvati inspiracija, ali da i posla ima sve manje jer pjevači više nemaju gdje izvoditi nove pjesme i unovčiti uloženo. 

Objasnila je da se baš ni ne druži s ljudima zbog pandemije koronavirusa. „Borim se sama sa sobom“, rekla je ova autorica. Dodala je i da nema više okupljanja, koncerata te da pjevači više ne nastupaju. „Vrijeme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo“, istaknula je.  

Otkrila je i da u teškim situacijama joj najviše pomaže pjesma 'Kukavica'. „Nju doživljavam i to je hit za sva vremena“, rekla je te dodala da ne može reći da joj je to omiljena pjesma, ali da je uvijek rado posluša. „Interesantno je što sam mislila da će pjesma Harisa Džinovića 'Ostariću neću znati' biti promašaj, ali se na kraju publici dopala i postala je hit", osvrnula se Tucaković.

Nedavno se o njezinu stanju oglasio i njezin suprug, glazbenik Aleksandar Radulović. Tada je rekao da cijela situacija s pandemijom još više utječe na njezino stanje. „Cijelo vrijeme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne smije. A sve to dovodi do depresivnog stanja“, objasnio je Radulović početkom godine. Dodao je da je ona tada krenula sa šestim ciklusom kemoterapije. „Normalno je da joj je loše“, dodao je njezin suprug.

Podsjetimo, Tucaković je autorica brojnih pjesama, a pisala je tekstove i za Severinu, Olivera, Magazin i brojne druge izvođače. Karcinom dojke dijagnosticiran joj je 2018. godine te se od tada bori s ovom teškom bolešću.

VIDEO Kim Kardashian postala milijarderka

Ključne riječi

Komentara 2

NO
nordic
08:50 01.05.2021.

I je jedna od najboljih pisaca u regiji. Marina drži se, ozdravi nam. Hvala na puno puno ljepim pjesmama. 💐🍀❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije