Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice i genijalci

Atraktivna Nicole studira religijske znanosti i ima jako primamljiv Instagram profil

Foto: Instagram
1/4
20.03.2019.
u 19:40

Nicol Brekalo sudjeluje u showu "Ljepotice i genijalci", govori pet jezika i za sebe kaže da je pametna i kreativna osoba.

Show "Ljepotice i genijalci" koji se od ponedjeljka prikazuje na Novoj TV brzo je našao svoju publiku.

Ovaj sociološki eksperiment u formi realityja okupio je ljepotice i genijalci, spojio ih u parove u kojima se bore za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna. Jedna od ljepotica čiji je Instagram profil ispunjen atraktivnim fotografijama je Nicol Brekalo, studentica filozofije i religijskih znanosti.

Osim filozofije i religijske znanosti studira i sociologiju i latinski i njenim ambicijama tu nije kraj jer Nicol planira upisati i antropologiju i  pedagogiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

day dreamer 🌴

A post shared by Nix,nicis,f. (@nicolbrekalo) on

Zanosna Nicol zna pet jezika i često je sudjelovanja na natjecanjima iz jezika. Sebe opisuje kao lijepu i pametnu osobu i ističe kako je uvijek pozitivna, kreativna i zabavna. Uz sve obveze koje ima uvijek pronađe vremena za prijatelje i svoje hobije ples i čitanje, ali i ples jer na njenom profilu na Instagramu puno je fotografija s brojnih egzotičnih destinacija. 

Komentara 17

80
8.000 eura, 8.000 eura!
21:16 20.03.2019.

Ima li još koja prirodna žena bez napuhanih usnica, umjetnih balon sisa, guzice sa umetcima, trepavicama i obrva iz dućana. Slabo mi dolazi od ovih lutka iz izloga i medija koji im pridaju toliko nezaslužene pažnje. Pljuc, bljuv, fuj.

Avatar jest
jest
20:16 20.03.2019.

Pamet i svetost vrište joj na sve strane iz oskudnog bikinija!

IS
istinaizlike
20:50 20.03.2019.

Religijske znanosti su lijep primjer oksimorona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije