Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima poseban razlog

Atraktivna Mamićeva snaha kod predsjednice! Na Pantovčak stigla s osmjehom od uha do uha

Foto: Instagram
1/6
08.11.2019.
u 19:22

Tia Mamić na Pantovčak je stigla u društvu sina Dominika kojeg ima iz braka s košarkašem Crisom Warrenom.

Iako svoj privatan život nastoji čuvati podalje od medija supruga Marija Mamića, Tia Mamić, s vremena na vrijeme osvane na profilu prijateljice Lade Mitrašinović koja s pratiteljima dijeli njezine uspjehe. Nedavno se tako pohvalila uspjehom Tijina osmogodišnjeg sina Dominika kojeg je dobila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom.

– Prije svega čestitke predivnom i pametnom Dominiku na osvojenoj srebrnoj medalji na svjetskom natjecanju u matematici – Brain o brain world competition u Dubaiju. A također jedan naklon mami Tiji koja je zaslužna za to što je njezin dečkić pristojan, vrijedan i pametan. Bravo, mama. I da, to će mi biti zet – napisala je nedavno Lada na Instagramu, a svoj ponos nije krila ni Tia. - Mamin ponos najveći na svijetu - dodala je gospođa Mamić koja je sada zajedno sa sinom zahvaljujući njegovom uspjehu otišla na prijem kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fotografijom s Pantovčaka pohvalila se ponovno Lada na svom Instagram Storyju. - Na prijemu kod predsjednice za postignut svjetski uspjeh. Bravo Domi! A mama predivna i ponosna - napisala je Lada uz fotografije Tije i Dominika iz Ureda predsjednice na kojoj poziraju nasmiješeni od uha do uha. Maleni Dominik zablistao je u sivom odjelu, dok je ponosna majka bila elegantna u tamnoplavoj midi haljini s bijelim prugama.

Inače, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj.

Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku. – Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj.

Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. I Marijo iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina.

Ključne riječi

Komentara 42

SR
sramitese
20:41 08.11.2019.

nema drzave ni predsjednika na svitu..koji ima ovakve i slicne zvanicne goste..balkan bio..balkan i balkanci ostali..

DI
Diesel
19:43 08.11.2019.

Mislim da nedostje Tomo Horvatincic?

Avatar ZLO
ZLO
21:22 08.11.2019.

... kaže gospodja mamić haha. Dragi moji , "ovo" vam je hrvatska aristrokacija, najbliže što možete dobiti u pomanjkanju pravih kraljeva i princeza... pardon, imamo kraljicu sa grobnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije