Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI KANTAUTORSKI SPOT

Atraktivna Maja pokazala zadivljujuću vještinu baratanja motornom pilom

Maja Bajamić
Foto: Jimmy Kovacic
1/9
14.09.2018.
u 13:02

– Već dugo pišem pjesme, samo sam čekala pravi trenutak da predstavim svoj kantautorski rad. U tijeku je snimanje 17 pjesama, a „Mali od Đepetta“ prvi je singl. U ovoj pjesmi bavim se odnosom između ljubavnika, progovaram o ženama koje se nađu u ljubavnom trokutu, a unatoč tome na početku im je zabavno – kazala je Maja

Nakon dugog ljeta koje je pjevačica Maja Bajamić provela u studiju snimajući svoje kantautorske pjesme, odlučila je svojim bliskom suradnicima, prijateljima i kolegama u intimnoj atmosferi Wine bara Bornstein predstaviti pjesmu „Mali od Đepetta“ koju prati i atraktivan videospot snimljen u kazalištu Luda kuća.

– Već dugo pišem pjesme, samo sam čekala pravi trenutak da predstavim svoj kantautorski rad. U tijeku je snimanje 17 pjesama, a „Mali od Đepetta“ prvi je singl. U ovoj pjesmi bavim se odnosom između ljubavnika, progovaram o ženama koje se nađu u ljubavnom trokutu, a unatoč tome na početku im je zabavno. Naposljetku priznaju sebi da su ispod te zabave i igrica, emocije povrijeđenosti, odnosno manjka ljubavi prema sebi. Prevladava odluka za istinom, uništavanjem i prekidom takvog lažnog odnosa – objašnjava atraktivna Maja koja osobno nije bila u takvoj situaciji, ali kao velika ljubiteljica istine pronašla je inspiraciju upravo u muškim i ženskim lažima.

Majin glazbeno-scenski projekt zamišljen je kao niz priča koje će biti ispričane na kazališnim daskama uz brojne rekvizite i s akcentom na scenski pokret koji je Maji jako bitan kao dio umjetničkog izražavanja. To se već može zaključiti iz prvog videouratka koji potpisuje Marko Čordaš, a nastao je prema Majinoj ideji. Njezin vizualni koncept zaokružila je i predimenzionirana kreacija dizajnera Damira Begovića te glam tim koji čine Marina Mamić i salon Vikler i ruž. Maja je ispričala još jednu verziju priče o Pinokiju, malom lažljivcu i pokazala svu raskoš svojih talenata, a mnoge je zaintrigirala i vještinom baratanja motornom pilom u spotu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije