Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intrigiraju javnost

Atraktivna Lola otkrila istinu o svom odnosu sa Stjepanom Hauserom

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/4
07.07.2020.
u 11:08

Zbog posebne energije koju su imali mnogi su bili uvjereni da između Lole Astanove i našeg Stjepana Hausera postoji nešto više od poslovne suradnje.

Atraktivna pijanistica Lola Astanova koja je u fokus domaće javnosti dospjela nakon suradnje s violončelistom Stjepanom Hauserom po prvi puta progovorila je o njihovom odnosu koji sve više intrigira njihove pratitelje.Zbog posebne energije koju su imali mnogi su bili uvjereni da između njih postoji nešto više od poslovne suradnje, a ona je sada odlučila stati na kraj glasinama.

1/2

- Odradili smo tu jednu suradnju koja je odjeknula širom svijeta, on je nakon toga radio svoje, ja svoje. Bila je to samo glazba, a ne privatni odnos - rekla je Lola za IN magazin.

Lijepa Uzbekistanka, koja je nedavno nastupila u Zadru na koncertu u sklopu teniskog spektakla 'Adria Tour', priznala je i da je njezino srce još uvijek slobodno, ali i otkrila kakvi je muškarci privlače. - Izgled je sekundaran, trenutačno mi je fokus na karijeri, ali nikad ne znaš što će se dogoditi u budućnosti - zaključila je 35-godišnja Lola koja je  svojim izgledom i talentom zaludila je svijet. Ona je pijanistica, skladateljica i producentica, a u Americi je prava zvijezda. Poznata je po svojim interpretacijama skladbi Chopina, Liszta i Rachmaninoffa.

U dobi od šest godina pohađala je specijaliziranu školu za darovitu djecu V. Uspenski u Uzbekistanu, u kojem je rođena i odrasla, studirala je na Moskovskom državnom konzervatoriju P. I. Čajkovski, a započela je turneje kao koncertni pijanist u dobi od osam godina. Godine 2003. emigrirala je u Sjedinjene Države. U lipnju 2012. uvrštena je među top 10 stilskih ikona u klasičnoj glazbi prema časopisu LimeLight.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije