Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Singl 'Mami'

Zavodljiva Kristina najavljuje: Moja nova pjesma je seksi, zabavna, ljetna

Kristina Vukas
Foto: Promo foto
1/9
21.07.2015.
u 12:49

Ekonomistica iz Splita živjela je u Australiji i L.A.- u, a osim glazbe, okušala se u modi te dizajnirala majice s natpisima za tvrtku Galeb

Kristina Vukas (27) i ovog je ljeta svojim obožavateljima pripremila pjesmu koju prati atraktivan spot. U ponedjeljak je premijerno prikazan video za pjesmu „Mami". A o novom hitu, dostojnom nasljedniku pjesme „Odnijela te votka", koja je žarila radijskim postajama prošlog ljeta, Kristina govori s osmijehom na licu.

– Pjesma je seksi, zabavna, ljetna, ali prije svega slatka. Napisao ju je Saša Mare i nazvao me dok sam bila u restoranu da mi je otpjeva. Samo sam ustala i viknula:" To je to! Imamo hit! Votka za ekipu" – prepričava Kristina.

Za svoj glazbeni stil kaže da je komercijalno-zabavni i koketira s istokom, ali joj je najvažnije da je pjesma topla. – Volim pjevati pjesme uz koje mi se tijelo želi kretati, ali to ne znači da i osobno slušam takvu glazbu. Štoviše, često zaspim uz Beethovena, a omiljeni bendovi su mi Red Hot Chilli Papersi i Aerosmith – kaže pjevačica.

Rodom je iz Splita, a odrastala je Australiji, i to uz spotove Michaela Jacksona i Madonne, zatim putovala svijetom, karijeru je gradila i u Los Angelesu, pa se vratila u Zagreb. Uskoro će opet preko bare, gdje je čeka snimanje pjesama za američko tržište, a prije toga predstavit će kolekciju T-Shirta koje je u suradnji s tvrtkom Galeb dizajnirala. Studentica ekonomije majice je ukrasila natpisima s nazivima svojih pjesama.

I premda o svemu rado govori, na pitanje o ljubavi samo kaže: – Ma ja sam zaljubljena u glazbu. A kakvi je dečki privlače? – Oni koji imaju karakter. Volim kad je čovjek – čovjek – poručuje Kristina.

 

 

 

>>Slavni američki reper snimio selfie za hrvatsku pjevačicu u usponu

Komentara 7

ĆA
ćaćaća
14:24 21.07.2015.

odvratnooooooo

NE
nekiizpule
20:28 21.07.2015.

Ok... Poslusao sam 1/3 tog "remek dijela" kojeg reklamirate vec danima... Sto je u tom "izbljuvku" vrijedno medijske paznje? Da li ste uopce svjesni sto reklamirate??? Nanovo iskopirani šund (ako nije jasno autoru šund=smece)! Muljate sa spikama tipa USA, producenti, Timerland... Jadno!!!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:25 21.07.2015.

katastrofa...jos jedan narodnjak, odnosno jos jedna cajka, "podebljana" odrastanjem u Australiji i sponzoriranim boravkom u USA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije