Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLEDAMO JE U TLZP

Atraktivna Ivana Mišerić (36) progovorila nakon prekida dugogodišnje veze s poduzetnikom

Foto: instagram
1/10
09.05.2021.
u 19:00

Šarmantna i vrckava radijska voditeljica Ivana Mišerić trenutno je dio All Star ekipe u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Velikogoričanka Ivana Mišerić (36) godinama je omiljeni glas radija. Svojom energijom i šarmom uveseljava slušatelje, ali i gledatelje s obzirom na to da nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i svaki se tjedan transformira u novog pjevača, odnosno pjevačicu.

Popularna radijska voditeljica oduševljena je novom suradnjom, koja je podsjetnik na sudjelovanje u istom showu 2017. godine, a sada je za Dnevnik.hr otkrila pojedinosti o najtežim zadacima. Jedan od njih bio je transformirati se u Scatmana Johna.

"Užasno mi je bilo teško naučiti tekst i ući u taj lik, imala sam lagani 'meltdown' pred taj nastup", priznala je Ivana koja sama za sebe kaže da ju je izdavao glas jer nije vokalist i ne pjeva. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Na radiju puno pričam. Tako da je to konstantna borba, baš idem po rubu, ali me čak to malo pali - rekla je Ivana koja je sredinom prošle godine prekinula dugu vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske tvrtke Bellabeat Sandrom Murom.

Tvrdi da u njenom privatnom životu nema ničega čime bi se pohvalila i da joj sada jako odgovara samoća.

- Jako je čudan ovaj period i mislim da je na neki način utjecao na sve nas i ostavio traga, ne možemo se družiti, ići gdje poželimo, tako da je taj psihološki element ostavio neku mini tjeskobu u meni, ali s druge strane mi čak ova izolacija i samoća trenutno odgovaraju - rekla je Mišerić koja je tijekom snimanja nove sezone showa doživjela tragediju.

Naime, njezina majka iznenada je preminula, a o njenoj smrti voditeljica se po prvi put oglasila prošlog mjeseca povodom majčinog rođendana.

Foto: FIBA/Screenshot

"Znala je reći : ‘I Severina danas ima rođendan, znaš?’ Znam Buba. Malo godina bi danas proslavila....evo baš sada bih ti došla doma vjerojatno sa šampitama...ili šaum rolicama...možda bi se rasplakala kada bih ti čestitala rođendan, možda i ne bi... ne mogu procijeniti. Bilo ti je teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje... Čekam da prodišem. Glas, pozivi...tvoja blagost postojanja mi u ovom trenu najviše nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu. Život se tako nenadano ugasi i da mogu ...toliko toga bih sada više... da mi je samo 3 minute još. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru Bubica.....i smij se. Sretan ti rođendan", poželjela je voditeljica uz zajedničke fotografije.

VIDEO Nakon 24 godine veze razišli se Danijela Martinović i Petar Grašo

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:44 10.05.2021.

Dajte najte po čemu je ova persona atraktivna...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:28 11.05.2021.

Nema je 20 kg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije