Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajna tea

Atraktivna djevojka Dinamovca u borbi za prestižnu titulu

Foto: Instagram
26.03.2019.
u 09:27

Djevojka Brune Petkovića, Tea Slavica, studentica je međunarodnog poslovanja na Institute od Technology u Zagrebu, a pauze od predavanja trenutno marljivo koristi kako bi se što bolje pripremila za natjecanje

Tea Slavica, djevojka Dinamovca Brune Petkovića, jedna je od ovogodišnjih natjecateljica izbora za Miss Universe. Atraktivna brineta javnosti je postala zanimljiva potkraj veljače kada je jedan od trenutno naših najpoželjnijih nogometaša na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom odabranicom.

19-godišnja Tea studentica je međunarodnog poslovanja na Institute od Technology u Zagrebu, a pauze od predavanja trenutno marljivo koristi kako bi se što bolje pripremila za natjecanje. Tea je jedna od osamnaest djevojaka koja se bori za prestižnu titulu, a hoće li se uspjeti nadići iznad konkurencije i postati nova najljepša Hrvatica saznat ćemo već potkraj travnja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruno Petković (@brunopetkovicofficial) on

Podršku uoči važnog izbora pruža joj Petković koji je nedavno i sam izjavio da mu je u karijeri Tea, uz obitelj, najveća podrška. - Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju- otkrio je nedavno Bruno u intervjuu za Story.hr.

Odmah nakon toga počeli su pristizati followeri na račun samozatajne ljepotice čiji Instagram profil trenutno broji oko 5000 pratitelja, a taj broj povećava se iz dana u dan.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
14:42 26.03.2019.

samozatajne cure se ne prijavljuju na izbore gdje se ocjenjuje "meso".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije