Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan je što je živ

Ashton Kutcher otkrio koju je dijagnozu saznao prije dvije godine: Sluh mi je bio uništen i vid mi se pokvario

Foto: PA/Pixsell
1/6
10.08.2022.
u 08:40

Sretan sam što sam živ, rekao je Kutcher, koji sa suprugom, glumicom Milom Kunis ima dvoje djece i dodao je da su mu zdravstveni problemi dali drugačiji pogled na život.

Ashton Kutcher otkrio je u ponedjeljak da se više od godinu dana borio s ozbiljnom autoimunom bolešću koja je utjecala na njegov sluh, vid i sposobnost hodanja.

- Prije dvije godine, imao sam taj čudan, zbilja rijedak oblik vaskulitisa, to jest autoimune bolesti krvnih žila - rekao je Kutcher u ekskluzivnom videu objavljenom na internet stranicama "Access Hollywooda", a video je snimljen za nadolazeće epizode "Running Wild with Bear Grylls: Izazov" National Geographica. Glumac je iskreno pričao o dijagnozi koja mu je postavljena i ispričao je s kakvim se simptomima susreo. 

- Pokvario mi se vid, uništio mi se sluh, bila mi je narušena ravnoteža. Trebalo mi je otprilike godinu dana da sve to ponovo vratim u normalu - rekao je Kutcher avanturistu i voditelju Bearu Gryllsu dok u videu hodaju kroz šumu. - Ne cijeniš to stvarno dok ne nestane, dok ne kažeš; 'Ne znam hoću li ikada više moći vidjeti. Ne znam hoću li moći ponovno čuti, ne znam hoću li ponovno moći hodati - rekao je Kutcher i dodao: – Sretan sam što sam živ. Kutcher, koji sa suprugom, glumicom Milom Kunis ima dvoje djece, rekao je da su mu zdravstveni problemi dali drugačiji pogled na život.

- Onog trenutka kada svoje prepreke počnete doživljavati kao stvari koje su stvorene za vas, da vam daju ono što trebate, tada život počinje biti zabavan, zar ne? Počnete surfati na svojim problemima umjesto da plivate ispod njih - rekao je.

VIDEO Skandalozno: Vučićev čovjek oskvrnuo Oliverov grob u Veloj Luci

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:41 10.08.2022.

Zanimljivo, sve neke čidne bolesti mladih ljudi u zadnje vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije