Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez ustručavanja

Ashley Graham pozirala potpuno gola i otkrila tetovažu na intimnom dijelu

Foto: Instagram
1/10
19.10.2020.
u 12:35

"Velika gola djevojka", napisala je Ashley ispod fotografije. Uz figuru devet mjeseci nakon poroda, pokazala je i zanimljivu tetovažu na intimnom dijelu tijela.

Najpoznatija plus size manekenka Ashley Graham ponovno je privukla pažnju na društvenim mrežama. Ashley je poznata po tome da obožava svoje tijelo bez obzira na višak kilograma, a koliko uživa u njemu, otkrila je i fotografijom na kojoj pozira potpuno gola. Gole je grudi prekrila rukama i snimila selfie u vlastitoj kupaonici.

1/14

"Velika gola djevojka", napisala je Ashley ispod fotografije. Uz figuru devet mjeseci nakon poroda, pokazala je i zanimljivu tetovažu na intimnom dijelu tijela. Riječ je o tetovaži škorpiona koju je napravila ispod desnog kuka.

Obožavatelji su joj odmah uputili komplimente. "Gola lijepa djevojka", "Tu ne vidim ništa osim lijepe, prirodno zaobljene žene u punom sjaju", Gola normalna djevojka", "Savršenstvo", samo su neki od komentara.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nekoliko sati kasnije objavila je i fotku na kojoj pozira u toplesu sa svojim sinom, suprugom i osobljem koje je uz nju bilo na porodu. "Ne mogu vjerovati da Isaac danas ima devet mjeseci! Devet mjeseci unutra, devet mjeseci vani. Hvala ovoj nevjerojatnoj ekipi koja je učinila moj porod lakim. Tako smo sretni što imamo podršku ovih nevjerojatnih žena", napisala je Ashley.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
12:49 19.10.2020.

Moja bi none rekla za ovu : "Šupljača".

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
13:20 19.10.2020.

Vratite mi Pokos i Veljaču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije