Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati se opraštaju od legende

Arnold Schwarzenegger: Uz Berryjevu glazbu sam sanjario da odem u Ameriku

Chuck Berry
Foto: Reuters
1/5
19.03.2017.
u 08:17

Rod Stewart naglašava da je s Chuckom Berryjem sve počelo, "sve nas je inspirirao", i kaže da je prvi album koji je u životu kupio bio upravo njegov - "Live at the Tivoli".

Chuck Berry bio je najveći roker, gitaristi i najveći tekstopisac najboljeg rock'n'rolla koji je ikad živio. To je ogroman gubitak", kazao je Bruce Springsteen u svojoj poruci.

Mick Jagger je rekao da želi zahvaliti Berryju "za svu glazbu koju nam je dao i koja nas je toliko inspirirala. Osvijetlio je naše adolescentske godine, udahnuo je život našim snovima da postanemo glazbenici i popnemo se na scenu".

"Chuck, bio si nevjerojatan i tvoja glazba ostat će u nama zauvijek", dodao je Jagger.

Keith Richards kazao je da se ugasila jedna od najvećih zvijezdi, a Ringo Starr zaželio je mir "Mr.-u rock'n'rolla".

Rod Stewart naglašava da je s Chuckom Berryjem sve počelo, "sve nas je inspirirao", i kaže da je prvi album koji je u životu kupio bio upravo njegov - "Live at the Tivoli".

Posljednji pozdrav uputio je i Arnold Schwarzenegger koji je rekao da je baš uz Berryjevu  glazbu sanjario o tome da ode u Ameriku, dok je Stephen King uz riječi da mu "slama srce" odlazak tog glazbenog velikana ipak zaključio: "90 godina za jednog rokera, nije to ni loše".

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:38 21.03.2017.

Prvi LP koji sam kupio - Rockin with Chuck Berry.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije