Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poštuje žene

Arnold Schwarzenegger: 'Loše sam tretirao žene'

Foto: DPA/Pixsell
1/3
11.10.2018.
u 19:21

Više žena optužilo je Schwarzeneggera da ih je dodirivao na neprimjeren način bez njihova dopuštenja u vrijeme kada je bio guvrener Kalifornije.

Optužbe za spolno uznemiravanje protiv Arnolda Schwarzeneggera počele su godinama prije onih Harveya Weinsteina i ostalih moćnika u Hollywoodu kada je krenuo pokret #MeToo.

Više žena optužilo je Schwarzeneggera da ih je dodirivao na neprimjeren način bez njihova dopuštenja u vrijeme kada je bio guvrener Kalifornije. Tada se ispričao što se "loše ponašao" prema ženama, ali je rekao kako se ne sjeća što je točno učinio jer su neke optužbe gotovo desetljeće stare.

- Većina toga nije istina,- rekao je u 2011. godini kada je priznao da je otac djeteta svoje tadašnje spremaćice do ke još bio u braku sa Mariom Shriver.

U jednom intervjuu rekao je kako je njegov pogled na muškost ostao isti u vrijeme #MeToo pokreta. U tom intervjuu rekao i je kako je on muško i da ne planira promijeniti to što je. Spomenuo je i da je žena u koju je najviše bio zaljubljen bila njegova majka, te da on poštuje žene.

Pogledajte listu najseksi Hrvata

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Toni70
19:49 11.10.2018.

Mnoge žene se javljaju jer su pametne i eto prizanju da nisu ni za ku 'ac ! Nego da su seksualno bolje orijentirane- više na tipove koji gaje svinje ili čuvaju ovce za sitne novce... Dio je u pravu; uvu; u prolazu ih uznemirio i kad su već poveselile kako če to biti ljepo sa njim; a on ode dalje . To je čitava katastrofa ..,

MU
mulag
07:06 12.10.2018.

ma jesi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije