Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava ljubav

Ariana Grande ponovno se druži s bivšim? Viđeni su zajedno!

Foto: PA/Pixsell
1/3
12.12.2018.
u 16:25

Grande je u ponedjeljak na Twitteru objavila misteriozan Tweet , a u njemu je napisala da ne traži nikoga novog jer "prava ljubav ne postoji".

Ariana Grande čini se ne traži novog dečka.

Šuškalo se da se ova 25-godišnja pop zvijezda i njen bivši dečko, Ricky Alvarez ponovno druže, jer su viđeni zajedno u New Yorku. Nakon što su viđeni zajedno još nešto je potvrdilo da su možda opet zajedno.

Naime, Ricky i Ariana nastavili su se dopisivati na društvenim mrežama i zafrkavali su se s riječima pjesme "Thank U, Next", hita kojeg je mlada pjevačica napisala za sve svoje bivše dečke. Ariana mu se ispričala i rekla kako joj je žao što mu je poklonila najgluplje stihove.

 

 

Grande je u ponedjeljak na Twitteru objavila misteriozan Tweet , a u njemu je napisala da ne traži nikoga novog jer "prava ljubav ne postoji".

 

Nekoliko sati kasnije Tweet je obrisala i pojasnila da je samo bila gladna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije