Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REDATELJ U TUZI

Antun Vrdoljak shrvan zbog Nadarevićeve smrti: 'Bili smo veliki prijatelji, nisam u stanju ni govoriti'

Jajcinovic
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/4
22.11.2020.
u 18:07

- Nisam u stanju govoriti, probajte me razumjeti. Mi smo bili ne samo suradnici, nego i veliki prijatelji. Previše mi je to bolno, ne mogu sad govoriti, kratko nam je kazao Vrdoljak

Redatelj Antun Vrdoljak (89) shrvan je zbog odlaska velikana Mustafe Nadarevića, s kojim je dugo surađivao.

- Nisam u stanju govoriti, probajte me razumjeti. Mi smo bili ne samo suradnici, nego i veliki prijatelji. Previše mi je to bolno, ne mogu sad govoriti, kratko nam je kazao Vrdoljak.

Podsjetimo, njihova prva suradnja bila je 1972. godine u seriji "Prosjaci i sinovi", u kojoj je Nadarević glumio Ivišu. Nadarević je 1982. glumio Don Fernanda u "Kiklopu", a njihova najpoznatija suradnja je u "Glembajevima" 1988. Za ulogu Leonea Glembaya Nadarević je dobio Zlatnu arenu. Iduća suradnja bila je u "Dugoj mračnoj noći" 2004., u kojoj je Nadarević igrao Španca, a posljednji put surađivali su prije dvije godine na "Generalu" u kojem je Mustafa Nadarević utjelovio generala Janka Bobetka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije