Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazovi

Antoniju Blaće čudi što je još nisu pozvali u ragbijsku reprezentaciju

antonija blace
07.07.2011.
u 17:41

Popularna voditeljica zaigrala je ragbi i priznala da se još nije osposobila za timskog igrača, ali ragbi ju je doista oduševio. - Dobro smo se oznojile, smijala se Antonija

Hrvatska ženska ragbijska reprezentacija na europskom je prvenstvu u Litvi osvojila impresivno četvrto mjesto, a ravno s natjecanja djevojke su ovaj vrijedni plasman došle proslaviti na Narodni radio i to utakmicom. Boje Narodnog radija branile su producentice Anita i Marija na čelu s DJ-icom Antonijom Blaće.

Nakon kratkog zagrijavanja i upoznavanja s pravilima djevojke su se uputile na obližnji travnjak i odmjerile snage u sportu koji je donedavno slovio kao isključivo muški. Krajnji rezultat 5:5 govori dovoljno. Djevojke s Narodnog brzo uče!

– Naše ragbijašice sljedeće godine opet idu na Europsko prvenstvo pa se nadam da će nas pozvati, ako ništa drugo da sjedimo na klupi. Nakon ovog rezultata čudi me što nas već nisu zvale u reprezentaciju! Još se nisam osposobila za timskog  igrača, ali ragbijem sam se stvarno oduševila. Dobro smo se oznojile! – rekla je Antonija.

Djevojke su na kraju meča poput pravih iskusnih sportaša razmijenile dresove, a Narodnom je za uspomenu ostala ragbijska lopta s potpisima još jedne izvrsne hrvatske reprezentacije.

Ključne riječi

Komentara 2

CO
cobra024
18:22 07.07.2011.

Ja sam čak vidio i snimku iz svlačionice , pogotovo tamo gdje se Antonija briše sa ručnikom . Sviđaju mi se njeni brkovi tj donja frizura .))

CO
cobra024
18:23 07.07.2011.

Da još dodam najvažnije slika se nalazi na facebooku samo otkucajte njeno ime i to je sve , hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije