Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Antonija Stupar od supruga za rođendan dobila snježni dar

rtl01
Luka Klun/VLM
08.01.2010.
u 15:18

Skromna i lijepa voditeljica RTL-ova Exkluziva za rođendan je poželjela sitne darove, pa se ugodno iznenadila darom supruga Ivana Jurkina - pet dana na Mariborskom Pohorju.

Iako je za svoj 28. rođendan poželjela samo male slatke darove, voditeljica RTL-ova Exkluziva Antonija Stupar-Jurkin od supruga je dobila snježno iznenađenje.

Ivan Jurkin “u paketić” joj je stavio zimske čizme buce i poziv za spuštanje niz bijele padine Mariborskog Pohorja. Tamo su po komadić skijaškog ugođaja, romantične trenutke i punjenje baterija otišli prije pet dana pa će se lijepa Antonija na televizijske ekrane vratiti rumenih obraza.

Komentara 1

MA
maivla
15:39 08.01.2010.

Isusek Isusek kak je to zanimljivo.... evo sutra je plaća i vjerujem veća. He he he. Ma zabole me za vijest....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije