Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTONIJA STUPAR JURKIN

Lijepa RTL-ova voditeljica pokazala besprijekornu figuru na plaži

Antonija Stupar Jurkin
Foto: Instagram
1/6
04.07.2017.
u 11:18

Ponosna mama kćeri Paole i sina Ivana sa suprugom Ivanom u braku je od 2008., a zanimljivo je da su zajedno 20 godina. Skupa su odrasli u Odri, a par su postali već na početku srednje škole.

RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin (34) oduševila je pratitelje na Instagramu svojom besprijekornom figurom s ljetovanja. Voditeljica se s obitelji odmara na Krku, a tamo je i snimljena u crnom kupaćem kostimu. Antonija je cijelu godinu naporno vježbala u teretani, a rezultati su vidljivi na fotografijama.

 

#summertime 🌅☀️

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

Ponosna mama kćeri Paole i sina Ivana sa suprugom Ivanom u braku je od 2008., a zanimljivo je da su zajedno 20 godina. Skupa su odrasli u Odri, a par su postali već na početku srednje škole. Voditeljica se tri godine bavila manekenstvom u Milanu, a od 2005. radi na RTL-u.

 

💓

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:36 04.07.2017.

i sto je besprijekorno na ovoj zaista mrsavoj i neuglednoj osobi?????

GR
grodar
11:30 04.07.2017.

Koliko vam je placeno da je stavite u novine

SN
snovakor
12:39 04.07.2017.

što je to besprijekorna figura ?? ... ajd nemojte "valjati" ovakve ! ... pa moje cure izgledaju bolje ... lol ... o čemu vi to ? ... žena očito nema popularnosti dovoljno na RTL ... koji očito pa niko ne ne gleda... ili ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije