Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor na Jadranu

RTL-ova voditeljica izgleda besprijekorno u bikiniju

Antonija Stupar Jurkin
Foto: Antonija Stupar Jurkin/Instagram
1/5
11.07.2016.
u 18:31

Na fotografiji je osim prekrasnog morskog pejzaža pozornost izazvala i vitka figura voditeljice koja odmor provodi s obitelji

RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin predah od visokih temperatura i osvježenje potražila je na Jadranu, a fotografiju s plaže je podijelila na svom Instagram profilu, piše RTL.

Na fotografiji je osim prekrasnog morskog pejzaža pozornost izazvala i vitka figura voditeljice koja odmor provodi s obitelji. 

Ponosna mama dvoje djece, kćeri Paole i sina Ivana, pokazala je da redovita tjelovježba i zdrava prehrana daju rezultate.

>>Antonija Stupar Jurkin rodila: Svi presretni zbog Ivana

>>Antonija Stupar Jurkin rodit će djevojčicu

Komentara 9

MA
mađar
20:48 11.07.2016.

Mršava kao kuga.

SC
schwertransport
19:17 11.07.2016.

koji je ovo skelet

Avatar Linux
Linux
20:02 11.07.2016.

nije neka ljepotica, ali nije niti bas skroz losa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije