Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Antonija Stupar Jurkin ima dva dana tolerancije

02.04.2016., Zagreb - Na Cvjetnom trgu instalirana je Big Brtoher kuca u koju prolaznici mogu slobodno uci, upoznati Big Brothera i okusati se u igrama. Na otvorenju kuce prvi stanari bile su zvijezde RTL programa Edita Misiric, Antonija Stupar Jurkin, An
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
04.04.2016.
u 10:00

Najavljena je nova sezona Big Brothera, a naša voditeljica komentirala je boravak u Kući

 – Ja bih izdržala maksimalno dva dana u Kući, ne bih mogla ni dana dulje, zavapila je RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin koju smo sreli u Big Brother kući na zagrebačkom Cvjetnom trgu kamo je Veliki brat stigao u subotu najaviti novu sezonu. 

 

Jedna prije studija😄 makeup by @mihizza 😘

A photo posted by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

 

>> Big Brother vraća se kući, nova sezona ponovno u zagrebačkoj Dubravi

>> Naša poznata voditeljica zablistala poput dive starog Hollywooda!

Ključne riječi

Komentara 3

KR
krutiii
11:54 04.04.2016.

debilana opet kreće

BR
brodludjaka
23:47 04.04.2016.

Ta Jurkin svakako treba završiti neku školu i obrazovati se, jer je jedna od nepismenijih tzv. voditeljice tzv. televizije RTL koja je najbedastija televizija koja postoji na ovim prostorima.

RE
rem
12:44 05.04.2016.

Pod hitno poraditi na obrazovanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije