Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riječi prijateljice

Antonija Mandić: Iva je bila spremna za odlazak

Iva Bagić
Antonio Bronic/VLM
12.05.2010.
u 09:40

Naša zajednička prijateljica pitala je Ivu je li spremna na to da bi mogla umrijeti, a Iva je odgovorila: "Ja jesam, ali moji roditelji nisu" - sjeća se dobra prijateljica preminule Ive Bagić, novinarka Antonija Mandić.

Novinarka RTL televizije Antonija Mandić prisjetila se za Story najljepših dana prijateljstva s prerano preminulom bliskom prijateljicom Ivom Bagić opisavši je kao hiperaktivnu i veselu osobu koja je, unatoč vječnoj vedrini, itekako bila svjesna svoje bolesti.

- Uvijek bi me iznenadila kad bi nazvala iz bolnice jer bi zvučala kao najzdravija osoba na svijetu  - kaže Antonija. Dodaje kako je Iva pred sam kraj bila spremna na svoj odlazak.

Kad sam prije nekoliko mjeseci bila kod Ive u bolnici, naša zajednička prijateljica pitala ju je je li spremna na to da bi mogla umrijeti, a Iva je odgovorila: "Ja jesam, ali moji roditelji nisu".

- Čak je i nama rekla da je tijekom bolesti prihvatila to stanje i da je na kraju čeka nešto bolje  - otkrila je Antonija Mandić.

Komentara 6

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
15:03 12.05.2010.

Ovo je stvarno previše! Koliko će te još članaka na temu nje napisati... Ok, shvaćamo... mlada je bila, sada je mrtva. Svima nam je žao. Al što je previše, je previše. Toliko tekstova od Vas nije bilo ni kada je papa umro...

KA
Karla
17:29 12.05.2010.

O dobrim i pozitivnim osobama nikada nije previše riječi!Ne bih se čudila da se o Ivi napiše i knjiga - ona je divan uzor današnjoj generaciji i dok je živjela i kada je umirala..

BA
babykoker
19:31 12.05.2010.

Asmodeus????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije