Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremna za blagdan

Antonija Blaće za ovaj Božić sprema najoriginalniji bor: Ovom je 'instalacijom' oduševila pratitelje

Foto: Instagram
1/8
08.12.2021.
u 21:50

Voditeljica i producentica se našalila kako joj 'jedan borić nije dosta' budući je prije samo nekoliko dana pokazala onaj prvi, "pravi" bor.

Voditeljica Antonija Blaće (42) svoj je dom upotpunila za još jedno božićno drvce. Pored onog "običnog", odlučila se okušati sa zanimljivom "instalacijom". Naime, svoje drugo božićno drvce napravila je od knjiga, i to čak stotinjak. 

Improvizirala je tako što ih je slagala jednu na drugu te ih omotala efektnim lampicama. Na vrh, umjesto božićne zvijezde, postavila je rajf od rogova soba, a pratitelji i prijatelji su se oduševili njezinom idejom. Voditeljica i producentica se našalila kako joj 'jedan borić nije dosta' budući je prije samo nekoliko dana pokazala onaj prvi. U videu je pokazala kako je izgledao proces. 

Prije tjedan dana na svojim je društvenim mrežama napisala kako nije izdržala, a da ne okiti svoje drvce. 

Inače, Antoniju trenutno gledamo s reperom Marinom Ivanovićem Stokom u showu "Dođi, pogodi, osvoji". To je inačica popularnog showa ''The price is right'' koji u SAD-u caruje više od četiri desetljeća.

"Lako to ide jer su igre logične, svi koji idemo u trgovinu možemo igrati ovu igru! Jer sve je počelo prije 50 godina, ovo je zapravo prvi formatirani show kada su počeli misliti da tv ima glavu i rep, u principu pišemo povijest!", pojasnila je Antonija Blaće.

VIDEO>>Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu: “Ne mogu reći tko je odgovoran, ali znam da nisam ja”

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije