Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HVALA AUTORU'

Antonija Blaće u Zagrebu snimila zanimljiv prizor koji je oduševio njene prijatelje

Antonija Blaće
Foto: Instagram
1/6
12.12.2020.
u 17:42

- Upravo u mom kvartu. Ne znam tko je autor, ali od srca mu/joj hvala. Male stvari. Zauvijek optimist, napisala je Blaće pokraj fotografije nacrtanog sunca u šljunku.

Voditeljica Antonija Blaće na Instagramu je objavila zanimljiv prizor kojeg je snimila u svom kvartu u Zagrebu. 

- Upravo u mom kvartu. Ne znam tko je autor, ali od srca mu/joj hvala. Male stvari. Zauvijek optimist, napisala je Blaće pokraj fotografije nacrtanog sunca u šljunku. 

Foto: Instagram screenshot
- Imam neku ideju tko bi to mogao biti, napisala je u komentarima glumica Nataša Janjić. 

Antonija Blaće
1/5

Podsjetimo, simpatična Šibenčanka osvojila je gledatelje svojom vrckavošću u prvoj sezoni hrvatskog Big Brothera i otada se nalazi na malim ekranima, a javnosti je poznata i po brojnim televizijskim projektima kao što su 'Survivor', 'Fear Factor', 'X Factora Adria', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 'Zvijezde'. Udana je za bivšeg vaterpolista Hrvoje Brlečića s kojim se upustila u romansu nakon raskida dugogodišnje veze s marketinškim stručnjakom Hrvoje Hrvatinom 2009. godine.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije