Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODITELJICA

Antonija Blaće proslavila rođendan netipičnom zabavom: 'Bilo je savršeno'

Foto: Instagram
1/13
06.10.2021.
u 11:57

- Sinoć sam proslavila rođendan najbolje ikad!! Mislila sam i mislila kako proslaviti, a da bude malo drugačije! I domislila! - napisala je voditeljica na svojem Instagram profilu.

Poznata voditeljica i producentica Antonija Blaće (42) prije nekoliko dana proslavila je rođendan. Na proslavu je pozvala drage prijatelje, a radilo se o netipičnoj zabavi. Naime, voditeljica mnogih poznatih showova na svojem Instagram profilu podijelila je nekoliko fotografija sa slikarske radionice, njezinog načina proslave rođendana.

Na fotografijama se vide slike koje su njezini prijatelji naslikali te njihove zajedničke fotografije. "Sinoć sam proslavila rođendan najbolje ikad!! Mislila sam i mislila kako proslaviti, a da bude malo drugačije! I domislila! Vodila sam ekipu na slikanje i vino! Svi smo još pod dojmom, bilo je savršeno", napisala je u opisu objave. "Sretan svima moj rođendan!", istaknula je te dodala da im je bilo 'posebno i prezabavno'. 

Društvo na proslavi rođendana su joj pravili suprug Hrvoje Brlečić, kolegice Marijana Batinić i Nevena Rendeli, Andrea Andrassy te mnogi drugi. "Bilo nam je najbolje ikad", poručila je Batinić te tako prokomentirala ideju. "Ovo je genijalnoooo! Uskoro će i moj ročkas!! Hvala za ideju!! Sretan ti draga!!", poručila joj je glumica Lana Gojak Bajt, a čestitkama su se pridružili i drugi njezini pratitelji. 

Inače, Blaće je voditeljica na RTL televiziji već dugi niz godina. Vodila je mnoge showove, od 'Big Brothera', 'Večere za 5', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Survivor' i mnoge druge, a njezin najnoviji angažman bit će ove jeseni u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji'.  

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije