Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Žene uvijek glume!'

Antonija Blaće prešla na Prvi radio: Trčala s Bandićem

antonija blace
PR Foto
01.10.2013.
u 14:44

Antonija Blaće više ne radi na Narodnom radiju, već je prešla na Prvi radio Zagreb. Voditeljica je jutros imala zadatak da provede jutarnji trening s Milanom Bandićem.

Antonija Blaće više ne radi na Narodnom radiju, već je prešla na Prvi radio Zagreb. Voditeljica je jutros imala zadatak da provede jutarnji trening s Milanom Bandićem. Transfer se dogodio prije nekoliko dana, a Antonija je na Narodnom provela tri i pol godine. Spremna je, kaže, za nove izazove. - Nitko ne poznaje Zagreb bolje od nas koji smo došli od svukuda i morali ga upoznat uzduž i poprijeko! Uostalom, Zagreb je iza Splita najveći dalmatinski grad u Hrvatskoj!, izjavila je Blaće.

Bandić je bio njezino vatreno krštenje. Na intervju je pristao nakon što je ona otrčala s njim trening. Odnosno, dio treninga. Naime, Blaće je odustala nakon 4,5 kilometara, dok je gradonačelnik istrčao svoju rutu od 9 krugova. Gradonačelnik je spremno komentirao: Ona je glumatala, ma može ona istrčati više od mene, ali vi žene uvijek glumite!, rekao je Bandić.

Antoniji će se u novoj ekipi pridružiti i kolega Sandro Ruotolo s kojim planira zagrebčane buditi svaki radni dan od 5 do 9. Blažena među muškarcima, Antonija će svako jutro pretresati sve ono što vas zanima zajedno s još dvojicom kolega – Markom Sočom i Damonom Balenovićem. U svakom slučaju – očekuje vas neuobičajena ekipa.

>>Voditelj kviza \"Tog se nitko nije sjetio!\" služi se s 30 stranih jezika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije