Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Američki san'

Antonija Blaće: 'Nekad sam na partijima skupljala čaše, a danas sam voditeljica'

Foto: Borna FilićPIXSELL
1/8
17.04.2019.
u 08:43

Sinoć se dobro zabavljalo na Klovićevim dvorima povodom 15. rođendana RTL-ovog glavnog kanala. Okupilo se mnoštvo poznatih lica tog televizijskog kanala, a Antonija Blaće odlučila je podijeliti priču o usponu.

Sinoć se slavilo na Klovićevim dvorima povodom 15. rođendana glavnog kanala RTL Hrvatske. Na rođendanskoj zabavi okupile su se brojne poznate osobe.

Voditelji Enis Bešlagić i Zoran Šprajc poluozbiljno su pozirali, a za to vrijeme njihova kolegica Marijana Batinić zabavljala se s kuharskom ekipom iz ‘Tri, dva, jedan, kuhaj!’ Ivanom Pažaninom i Tomislavom Špičekom.

Klovićeve dvore posjetila je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović (50), predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković (51) i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić (63).

Poznata bivša BB stanarka i veselo voditeljsko lice Antonija Blaće odlučila je podijeliti priču o nepredvidljivosti života i otkrila što se događalo prije 15 godina na prvom na RTL-ovom partiju.

Foto: Instagram Asos

- Ispričat ću vam jednu priču o tome kako je život nepredvidljiv. Na RTL-ovom prvom partiju ikada, parti koji je obilježio pokretanje RTL kanala, te davne 2004., bila sam prisutna i ja. Ali ne kao kandidat 'Big Brothera', a još manje kao voditeljica ili producentica.  Radila sam najvažniji posao tu večer - skupljala sam čaše! Nikada to neću zaboraviti - napisala je voditeljica na Instagram postu koji je skupljao komentare pune pohvala i komplimenata o njezinoj neponovljivosti.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

-Tek sam se par mjeseci nakon prijavila za BB. Poslije su mi rekli da čak nisam bila u prvih 12, nego backup, ali me i tu sreća pogledala pa sam upala jer je netko odustao.

Tako da ako vam itko ikada kaže - ma nemoguće. E, moguće je! - poručila je 39-godišnja voditeljica.

Pogledajte koji brakovi nisu dugo potrajali u svijetu showbizza.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
koriolis
11:22 17.04.2019.

Jako zanmljiva prica.Preko koliko je kreveta presla,iako nije bog za sta?

BA
bazinga
22:18 19.04.2019.

Sjeti se što si nam skupljala na početku ,sreća pa si se opasuljila

AT
alojz.targus
11:22 14.05.2019.

"da sam ja netko" Ti danas ne bi ni čaše skupljala .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije