Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata voditeljica

Antonija Blaće svoju sreću podijelila s fanovima na Facebooku

blaće
Foto: Facebook/Antonija Blaće
1/5
27.06.2015.
u 14:57

Vjenčanju su prisustvovali brojni poznati kao što su Janica Kostelić, Joško Lokas, Marijana Batinić, Matej Pašalić, Petra i Luka Nižetić, Alen Macinić zvan Svizac i mnogi drugi

Popularna voditeljica Antonija Blaće u petak se nakon četiri godina zaruka u zagrebačkoj Crkvi svetog Marka udala za vaterpolista Hrvoja Brlečića. Simpatična Antonija svoju je sreću podijelila i s fanovima na Facebooku gdje je objavila fotografiju koja je u kratkom roku prikupila gotovo 40.000 lajkova.

Vjenčanju su prisustvovali brojni poznati kao što su Janica Kostelić, Joško Lokas, Marijana Batinić, Matej Pašalić, Petra i Luka Nižetić, Alen Macinić zvan Svizac i mnogi drugi.

>> Udala se Antonija Blaće, pogledajte tko je sve došao na vjenčanje

>> Janica Kostelić u crvenoj haljini zablistala na vjenčanju Antonije Blaće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije