Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE REALITY SHOW

Antonija Blaće je voditeljica prvog regionalnog Big Brothera

blaće
Boris Šćitar/Pixsell
22.02.2011.
u 19:10

Zbog reality showa voditeljica će živjeti na relaciji Zagreb – Beograd. U Beogradu će u izolaciji biti smješteni natjecatelji, a Tonka će nam se svakog tjedna javljati iz studija beogradskog Pionirskog grada.

Uloga voditeljice u prvom izdanju regionalnog Big Brothera pripala je Šibenčanki Antoniji Blaće. Ovaj zadatak Tonka je uspješno obavljala prethodne četiri sezone u Hrvatskoj, no unatoč iskustvu, malo strahuje od šeste sezone popularnog realityja koji ćemo od proljeća pratiti na RTL-u.

– Kako su ovogodišnji kandidati iz naših susjednih zemalja, imat ću i novu i brojniju publiku za koju još ne znam kako će reagirati na moje šale i gafove. Domaću publiku sam već navikla na to pa mi opraštaju i dobrohotni su prema meni kad griješim – šaleći se kaže Antonija. Zbog Big Brothera voditeljica će živjeti na relaciji Zagreb – Beograd. U Beogradu će u izolaciji biti smješteni natjecatelji, a Tonka će nam se svakog tjedna javljati iz studija beogradskog Pionirskog grada.

– Nakon što je završila peta sezona na Tajlandu, rekla sam sama sebi da više neću voditi ovaj reality. Ali sam sentimentalno vezana za ovaj projekt jer sam bila stanarka u prvoj sezoni, a poslije sam ga i vodila pa se ne mogu odlijepiti od njega nikako – objasnila je Antonija. Tko će joj se od voditelja iz susjedstva pridružiti, još ne zna.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
mastermind
20:14 22.02.2011.

Zašto RTL ne napiše otvoreno YU-RTL i NOVA-YUGOLSLAVIJA. Pa kad je bal nek je maskenbal! Smrdljiva gamad im dala da rade što god žele. A svi skupa od nas Hrvata rade majmune.

FE
Fedele
20:39 22.02.2011.

Ma znamo čiji je RTL. Ne ?! :)) Ovdje se ne zna jedna druga stvar: Tko to drži tu netalentiranu Tonku u tv vodama ? Ne pitam ZAŠTO ! Nego - TKO ?!

CR
cro1
20:45 22.02.2011.

novo forsiranje PROTUHRVATSKOG ozračja, kodnog imena REGION,napadaju nas na svim frontovima,ali ovaj medijski je svakim danom sve bezobrazniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije