Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit lokacija

Antonija Blaće bila je na otvorenju prvog Božićnog grada s bogatim sadržajem za djecu i odrasle

Foto: Salty pepper photography
1/14
07.12.2021.
u 14:23

Spektakularnim vatrometom na zapadu grada otvorena je najatraktivnija božićna destinacija kraj Family mall-a, Božićni grad s bogatim sadržajem za djecu i odrasle. Sudeći po velikom broju posjetitelja već na samom otvorenju, ne sumnjamo da će Božićni grad postati obiteljska hit destinacija ovog prosinca.

Spektakularnim vatrometom na zapadu grada otvorena je najatraktivnija božićna destinacija kraj Family mall-a, Božićni grad s bogatim sadržajem za djecu i odrasle. Sudeći po velikom broju posjetitelja već na samom otvorenju, ne sumnjamo da će Božićni grad postati obiteljska hit destinacija ovog prosinca. 

Vrata Božićnog grada otvorila je Ella Dvornik i samim time postala gradonačelnica adventa Family mall-a. Ona je kao i mnogobrojni posjetitelji uživala uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbu popularnog FOOD TRUCK FESTIVALA na kotačima, koji je ove godine prvi put predstavio XMAS verziju. 

Svoje adventske street food delicije predstavili su Batak grill, BarbaQ, Zlatni Dukat, Nadine Fritule i Pri suncu. Kuhano vino, gin i donutse osigurao je Leggiero bar po prvi put na kotačima. Samo otvorenje uveličali su svojim nastupom Zagrepčanke i dečki, a za animaciju djece bili su zaduženi vilenjaci. Što Božićni grad izdvaja od ostale adventske ponude u Zagrebu? 

Foto: Salty pepper photography

Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile, trolove i zmajeve. Tamo su se smjestile  bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu. Ono što je oduševilo najmlađe posjetitelje je Djed Božićnjak s vilenjacima koji je pripremio mnoštvo poklona za svu djecu. Darivanje je organizirano svakim danom od 16 do 21 h, a po istom radnom vremenu radi i prostrano klizalište na kojem su se tražile klizaljke više! Dok čekate na red za hranu, piće ili darivanje kod djedice, djeca se mogu provozati u lunaparku. 

Ledeni park krije instagramične kutke na kojima ćete napraviti najbolje božićne fotografije, a iz samog grada ponijeti nezaboravne obiteljske uspomene.  

Po završetku posjete Božićnog grada, možete razgledati bogatu ponudu dječjih knjiga 20-ak nakladnika smještenih u samom centru kao i sudjelovati u velikom nagradnom natječaju "Nacrtaj svoju obitelj" gdje Family mall najkreativnije nagrađuje putovanjem u Gardaland, ljetovanjem na Hvaru i drugim vrijednim nagradama. Crtež svakog djeteta bit će dio najveće izložbe dječjih radova u Zagrebu.

VIDEO Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu: Ne mogu reći tko je odgovoran, ali znam da nisam ja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije