Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Antonia Dora Pleško otvoreno o maltretiranju kroz koje je prolazila

Foto: Nova TV
1/5
20.11.2017.
u 10:05

Glazbenica je pričala o tome kako se nosi s publicitetom, negativnim komentarima, razmišlja li o odustajanju od pjevanja...

Nakon što je osvojila mjesto u finalu "Supertalenta", Antonia Dora Pleško izjavila je za Dnevnik.hr kako još uvijek ne shvaća što se događa te da je  fenomenalan osjećaj biti finalist i zahvalila se svima koji su glasali za nju.

– Ovo je ostvarenje mojih snova. Definitivno, suzdržavam se da ne zaplačem, baš mi mnogo znači ova pozornica – izjavila je Antonija koju smo u ovom istom showu gledali i prije osam godina. Rekla je kako na sebe ne gleda kao na zvijezdu, ali normalno da joj je to cilj postati s  obzirom na to da se bavi ovim poslom, a na činjenicu da joj sudjelovanje u showu donosi i publicitet, Antonia kaže:

– Svaka reklama je dobra reklama. Nekad se ne osjećam lijepo kad se dijelovi iz mog privatnog života objave tako javno jer onda više nemam tu svoju lijepu privatnost, već nešto za što svi trenutačno znaju. Meni se ništa nije promijenilo od svih tih situacija i komentara. Jednostavno, volim svoj život i ljude oko sebe i  nastavit ću tako – odlučna je talentirana mlada glazbenica koja je u vezi s Gibonnijevim sinom Random. Kaže kako je upoznala Gibonnija i njegovu suprugu Sanju i da i sama sanja o velikoj glazbenoj obitelji.

Kad se prvi put prijavila za ovaj show, nije bile svjesna koliko će to utjecati na nju niti što slava zapravo znači, niti je bila svjesna kakve će to reakcije izazvati kod njezinih vršnjaka.

– U osnovnoj školi imala sam probleme s vršnjacima i starijom generacijom. Ako ikada budem neka moćna osoba koja može odlučiti što napraviti, definitivno ću poticati da se prestane maltretirati djecu i mlade ljude koji žele uspjeti u svom životu, ja bih prva svima njima pomogla. To je nešto najljepše. To su nečiji snovi i onda vam to najednom netko ugasi. Nije ni ugodan ni lijep osjećaj, ali kad polako sve to prerastete, jednostavno vam postane svejedno. O. K., govorili oni to ili ne govorili, ja idem dalje, ja to želim, ja se neću zbog takvih osoba povući da bi one bile sretne – zaključila je Antonia. 

1/6

 

Komentara 6

Avatar Golum
Golum
12:16 20.11.2017.

Ne trebas se ni natjecati u finalu, najbolje da te odmah proglase pobjednicom s obzirom kako si dosla do finala....

Avatar southman
southman
11:52 20.11.2017.

Još ćemo pročitati da je u prethodnim natjecanjima na kojima je nastupila bila žrtva starih pokvarenih seksulanih napasnika,...,jednom riječju slušat i čitat ćemo sve i svašta da se skrene pažnja sa činjenice da je ovaj show fake i namještaljka njoj u korist !

CR
CROLINDA
13:34 20.11.2017.

dakle sada ide na sažaljenje ilitiga na šmrc-efekat - jadno da ne more jadnije - jasno je po komentarima da ona nema toliku podršku javnosti i da je glasanje lažirano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije