Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manipulacije Gotovčevih: Fra Zvjezdan Linić ogorčen

"Ante i Simona iskoristili su me za svoj nemoralni šou"

simona ante
Foto: Stojan Lasić
1/2
08.10.2009.
u 17:07

Fra Linić nije znao da se snima njegov razgovor s Antom Gotovcem, koji ga je nazvao kako bi mu se požalio zbog bračnih problema i navodnog razvoda od supruge Simone.

Poznati karizmatik fra Zvjezdan Linić oštro je prosvjedovao zbog zloupotrebe svog imena u reality showu "Gotovčevi".

Fra Linić nije znao da se snima njegov razgovor s Antom Gotovcem, koji ga je nazvao kako bi mu se požalio zbog bračnih problema i navodnog razvoda od supruge Simone. Ante je uključio zvučnik telefona i cijeli razgovor snimile su kamere.

 

– Ne gledam reality show programe jer ih smatram nemoralnima i pomalo primitivnima. No prijatelji su me upozorili da su u "Gotovčevima" čuli snimljen i moj razgovor s njima kada su mi se obratili kao svećeniku za duhovnu pomoć – rekao nam je fra Zvjezdan. – U tom razgovoru apelirali su na mene kao svećenika i tražili duhovnu pomoć.

Mislim da je zlo kad se to iskorištava u takvoj profanaciji – kaže fra Zvjezdan i dodaje: – Spreman sam kao svećenik svakog čovjeka primiti, saslušati, pomoliti se s njime. Vjerovao sam da je tako i u slučaju Gotovčevih. Žao mi je da je takav razgovor zloupotrijebljen.

O slučaju se oglasilo i čelništvo Nove TV:
- Gotovčevi su reality show u kojemu je cijenjeno ime patera Linića spominjano od strane Ante Gotovca i njegovih razmišljanja da mu se obrati za pomoć u rješavanju bračnih problema. Telefonski razgovor koji je Ante vodio s paterom Linićem tijekom snimanja nije se emitirao. Vodili smo računa o privatnosti tog poziva i procijenjeno je da se bez ikakvih loših namjera i konteksta koristi samo rečenica koja najavljuje njihov skori susret - rekla je glasnogovornica Nove TV Vedrana Cvetko.

Ključne riječi

Komentara 1

IN
ingoman
19:33 08.10.2009.

taj lik,ante,izgleda kao najruznije govno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije