Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dvoboju

Anna izbacila Kristinu s Farme: 'Ne mogu me se tako lako riješiti!'

Farma
Foto: PR FOTO
1/9
27.09.2015.
u 10:31

Nakon što je zajednica ostala bez još jednog farmera, vratili su se u kuću gdje je uslijedilo izabiranje farmera tjedna i ocjena Gazde.

Dvije duelistice, Kristina i Anna odmjerile su snage u farmerskoj Areni. Anna je odabrala dvoboj snage, kategoriju piljenje te pobjedom izbacila Kristinu iz showa.

Cilj dvoboja je bio pomoću pile u što kraćem roku prepiliti gredu na kojoj sjedi protivnik.

“Opisujem svoju pobjedu kao pravu pobjedu, časnu pobjedu, stvarno sam bila koncentrirana na to da pobijedim, da nekim ljudima mogu dokazati da me se ne mogu tako lako riješiti“, izjavila je pobjednica Anna te zaključila: „Mislim da ću ostati do kraja na Farmi, da ću izdržati sve, ali ne ovisi to samo o meni, ovisi i o ljudima koji su sa mnom tu. Pošto su me se već treći tjedan htjeli riješiti, možda ću svaki petak biti u borbi.“

Kristina, koja je između ostalog sutkinja u kickboxingu, duelu je pristupila sa sportskim duhom, no Anna je ipak bila snažnija od nje, stoga se Kristina oprostila od farmera.

„Vjerujem da ima čak i još farmera koji su dosta razočarani, međutim svatko od nas bira svoj put i svatko od nas zna što želi. Ja sam upila sve one dobre stvari s Farme, ako mi je ostalo imalo negativnog, onda je to meni iskustvo, što je opet pozitivno. Definitivno bilo mi je ovo čista petica, al mi je desetka to što idem doma“ bile su Kristinine posljednje riječi prije napuštanja farme.

Farmeri muku muče oko životinja

Dok su farmeri čekali doručak, razgovarali su o konjima i kravama. Naime, Blaženka je rekla Josipu da se ne brine o konjima jer je to njezina dužnost. Josipa muči to što je obećao Mentoru Joži da će on brinuti o konjima, tako da Josip ni sam nije znao što da radi. „Što da ja sada radim? Ja se neću dirati u konje i gotovo“, jadao se Josip Miriam. Smatra da sada ispada kako se on miješa u nešto gdje ne bi trebao. Ni sam ne zna tko je odredio farmerske dužnosti, no kako govori, on je sam prihvatio brigu oko krava.

„Mislim da se Blaženka sama odredila“, govori Miriam. Dodaje kako je brigu oko konja trebala biti Ivičina dužnost.

„To su se sami podijelili. Ja nisam odredila ništa“, ubacila se u razgovor Gazdarica. Miriam zanima tko će brinuti o svinjama, kada stignu na Farmu. „To će biti redovi!“, rekla je ironično.

„Ja sam sada gazdarica! Sada ništa ne radim! Sljedeći tjedan možda baš ja budem kod krava“, reče Gazdarica. Dodaje kako upravo oni već znaju sve o kravama te ne vidi svrhu u tome da farmeri mijenjaju svoje dužnosti.

Tjedan u kojem je Anamarija gazdovala protekao je poprilično burno. Gledatelji su tako bili svjedoci brojnih svađa između farmera, ali i Anamarijinih sitnih nepodopština.

Mentor Joža zadao im je više zadataka u odnosu na protekle tjedne, koje su farmeri uspješno obavili, da im je poželio dati ne jedan, već dva zelena certifikata. Zima je pred vratima, stoga sve radove na farmi treba obaviti što prije.

Što će Joža zadati farmerima u sljedećem tjednu, doznat ćemo u ponedjeljak, a do tada farmeri će moći krenuti s pripremanjem namirnica koje im je mljekarica Lidija zadala do sljedećeg Sajma. Tako je ovoga puta od farmera naručila tri dimljena sira, tri kilograma maslaca kojega prošli put zbog toplog vremena nisu uspjeli napraviti, tri lite mlijeka, tri kilograma ribe, tri suvenira, čips od jabuke, kolač od jabuke i jabukovaču. Lidija im je također rekla da ukoliko donesu na sljedeći Sajam i pripravke od ljekovitog bilja i gljive, da će ih posebno nagraditi.

Nakon što je zajednica ostala bez još jednog farmera, vratili su se u kuću gdje je uslijedilo izabiranje farmera tjedna i ocjena Gazde.

Gazdarica Anamarija, iako je tijekom tjedna kazala kako će samu sebe postaviti za farmericu tjedna, izabrala je Miriam i Romana kao farmere koji su ovoga tjedna najviše doprinijeli farmi., a farmeri su ocjenjivali Anamarijino gazdovanje. Tako su Roman, Blaženka i Ivan je ocijenili negativno podignuvši crnu ovcu, a ostatak farmera ocijenilo je gazdovanje pozitivnim, s bijelim ovcama.

>>Nakon burne večeri Blaženki prekipjelo: 'Ovom raspašoju treba stati na kraj!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije