Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest

Ankica Dobrić o borbi s karcinomom dojke: Sledila mi se krv kada sam čula dijagnozu

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
29.03.2018.
u 11:34

Glumica priča kako je bila u velikom šoku kada je čula dijagnozu i najteži dio opopravka bili su joj odlasci na kemoterapiju.

Predstavom "Proces" glumica Ankica Dobrić nakon dvije godine vratila se na kazališne daske Gavelle.

Iza nje je teško razdoblje iz kojeg je izašla kao pobjednica jer je dobila bitku s karcinomom dojke o čemu je pričala u intervju za Gloriju. Za njenu bolest javnost je doznala prošle godine u lipnju, a a sama glumica kaže kako je za dijagnozu saznala slučajno i odlazak na pregled potaknuo je susret s prijateljem liječnikom Antom Barbirom koji je specijalist za štitnjaču i ultrazvučnu dijagnostiku.

- Unutarnji glas mi je govorio da moram što prije otići na pregled - rekla je glumica. Dijagnoza ju je šokirala i krv joj se sledila u žilama kad je čula dijagnozu. Najteži dio bio joj je odlazak na kemoterapiju i to ju je fizički iscrpilo. 

- Prije početka tretmana tražila sam pomoć psihologa. Kako se kod nas sve dugo čeka, dobila sam je prekasno, kada sam već bila u terapiji.  Na kraju sam psihički ojačala jer sam kroz sve prošla sama - rekla je glumica. Iz prehrane je izbacila šećer te je isprobala i terapiju pijavicama u Ljubljani, veliki oslonac u ovom teškom periodu bila joj je vjera. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije