Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na posao

Ovom fotografijom naša zgodna voditeljica se oprostila od ljeta

Foto: Instagram
Autori: D.G., I.S.G.
29.08.2017.
u 08:20

I počasni spust prema moru. Ponovno razdoblje u kojem ću uglavnom morati znati koji je dan u tjednu, napisala je na Instagramu Anja Alavanja Romac.

Voditeljica Anja Alavanja Romac dostojno se oprostila od godišnjeg odmora koji s obitelji, suprugom Željkom te sinovima Jakovom i Ivorom, provodi na otoku Murteru.

“I počasni spust prema moru. Ponovno razdoblje u kojem ću uglavnom morati znati koji je dan u tjednu”, napisala je 35-godišnja televizijska voditeljica ispod fotografije.

 

 

 

Ako je suditi po fotografiji na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu, Anja nikada nije bila vitkija. Za to su ponajviše zaslužni njezini sinovi Jakov i Ivor koji su vrlo znatiželjni i živahni dječaci pa s njima nema predaha. 

Komentara 6

Avatar debela koli
debela koli
08:28 29.08.2017.

Najljepše na njoj je marama.

LU
Lujo123
09:25 29.08.2017.

Dobro hajd napišite cijenu, uvjete prodaje, popuste, način plaćamja i td. Kad već reklamirate te "voditeljice" delajte to profesionalno!!

DU
Deleted user
10:05 29.08.2017.

Slabo je pamtimo kao voditeljicu, a kako netko napiše marama je najljepša, ne vidim ništa spektakularno na tim vašim ljepoticama, naprotiv žene u gradu rekli bi domaće i nepoznete su daleko ljepše od ovih što izgledaju kao da im telić kroz noge prošao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije