Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maleni Dan

Anja Alavanja raznježila sve novom fotografijom s najmlađim sinom: Konačno smiješak

Foto: instagram
1/6
12.05.2021.
u 13:20

Voditeljica je prije mjesec dana rodila trećeg sina, a na najnovijoj fotografiji koju je objavila s malenim svi su primijetili kako Dan nalikuje na mamu.

Voditeljica Anja Alavanja sredinom travnja rodila je trećeg sina kojeg je dobila u vezi s četiri godine mlađim partnerom Vedranom Viljevcem i par je malenom dao ime Dan. Podijelila je na Instagramu fotografiju s najmlađim sinom koji se smješka i napisala: "Neki zabavni snovi... Raznježila je svoje pratitelje i prijatelje ovom objavom i svi su primijetili fizičku sličnost između mame i sina."

"Mini mama Anja. Sad je opet mali Alavanjac. Konačno smiješak od malog mrguda", napisali su joj prijatelji u komentarima. Iz braka sa Željkom Romcem voditeljica ima dva starija sina, osmogodišnjeg Jakova i petogodišnjeg Ivora koji mami rado pomažu oko bebe.

"Jako nam je lijepo s bebom, nevjerojatno je imati takvo malo biće, a Dan je baš sitan. Sretna sam jer ga uspijevam dojiti tako da je ili na prsima ili spava. S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam!" rekla je Anja nedavno za Gloriju.  Najmlađeg sina rodila je nešto prije termina i nakon rođenja sina podijelila je objavu u kojoj je napisala kako je novi frajer je u gradu. "Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu", napisala je tada.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije