Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno otvoreno

Angelina konačno progovorila o odnosu s Bradom: Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško

Foto: Profimedia
1/7
02.02.2021.
u 13:30

Naime, iako Pitt i Jolie ne žive zajedno već pet godina, razvod još nije finaliziran, a djeca najviše vremena provode s majkom.

Glumica Angelina Jolie rijetko daje intervjue, a sada je odlučila progovoriti o životnoj situaciji nakon zbog razvoda od Brada Pitta. Naime, iako Pitt i Jolie ne žive zajedno već pet godina, razvod još nije finaliziran, a djeca najviše vremena provode s majkom. 
Iako Bradova i Angelinina djeca žive s njom, glumica tvrdi da nikada nije mislila da će biti majka koja je cijelo vrijeme kod kuće s djecom.

– Nisam ovako zamišljala majčinstvo. Vjerovala sam da ću biti kao Jane Goodall, uvijek putovati i biti negdje u džungli – kazala je. Dodala je da misli da nema sposobnosti biti tradicionalna majka. Otkrila je i da živi u kući koja je samo pet minuta udaljena od one u kojoj živi njezin bivši suprug.

– Željela sam da djeca budu blizu svog oca koji je udaljen samo pet minuta. Osjećala sam izvjestan pritisak da se preselim ovamo – otkrila je te dodala da nije još potpuno odlučila da želi završiti svoju vezu s Bradom. 

– Ne znam. Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Usredotočila sam se na ozdravljenje naše obitelji. Polako se vraćam, poput leda koji se topi i krvi koja se vraća u moje tijelo. Ali nisam tamo. Nadam se da ću biti. Planiram to – priznala je.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
13:36 02.02.2021.

Može se svašta reći za Brada, ali bar je pokazao da nije glup. Pogle se na što ličiš, vješalice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije