Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zovite je Angie

Angelina Jolie oduševila na probi svečanosti dodjele Oscara

angie jolie
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/4
28.02.2014.
u 12:08

Nakon uspješne probe ostala se družiti s producentima, a skupini studenata koji rade na svečanosti predstavila se kao Angie

Dok je svijet poznaje kao glumicu, oskarovku i humanitarku, za zaposlenike dodjele nagrade Oscar ona je bila samo "Angie".

Angelina Jolie, poznata glumica i redateljica, jučer je pohodila Dolby Theatre u Los Angelesu, u kojem će se u nedjelju održati dodjela Oscara, kako bi odradila probu svečanosti.

Nakon uspješne probe ostala se družiti s producentima, a skupini studenata koji rade na svečanosti predstavila se kao Angie.

– Vi pomažete da večer bude zabavna – rekla je studentima, a oni su joj odgovorili kako je bila sjajna na pozornici.

– Nisam pala – našalila se Jolie, koja je došla odjevena u jednostavnu kombinaciju balerinki, kapri hlača i veste. Rekla je da će iste cipele nositi i na dodjeli.

– Nakon što ovo odradite nekoliko puta, naučite koje su cipele dobre za predaju Oscara – rekla je.

Jolie je tijekom predaje nagrade zagrlila studenta koji je glumio dobitnika Oscara.

– Zbog ovog sam pokusa pravi sretnik – komentirao je poslije.

>>Brad Pitt i Angelina Jolie ovogodišnji su prezenteri Oscara

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 1

MI
Milkica
13:54 28.02.2014.

Koliko ispraznosti. Koji jadan članak. Nije čudno da nam je život kakav jest. A novine bi sve redom trebalo ugasiti jer samo zaglupljuju narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije