Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ NA PRVOM MJESTU

Angelina Jolie ne želi snimati s Bradom

angelina jolie
Pixsell
26.09.2009.
u 11:35

- Trudimo se izbalansirati živote jer želimo educirati našu djecu, ali i ispuniti naše snove. Tako da prije nego donesemo neku odluku dobro promislimo o svemu jer nam je obitelj prioritet.

Iako je prije samo nekoliko dana Brad Pitt obznanio kako on i Angelina čekaju neku novu priliku za zajedničko snimanje, čini se da Angie o tome nije bila obavještena. Ona se naime upravo izjasnila kako ne vjeruje da će ona i Pitt ikada više glumiti zajedno s obzirom da imaju pune ruke posla s odgojem djece.

Glumica koja se u Pitta i zaljubila na zajedničkom snimanju, dok je on još uvijek bio u braku s Jennifer Aniston (ako slučajno netko to još nije znao), smatra da bi raditi ponovno s njim bilo fantastično, no jednostavno nema vremena za to s obzirom da odgaja šestero djece.

-  Voljela bih raditi s njim, no činjenica je da imamo puno djece, izjavila je Angie.

Objasnila je kako je biti roditelj Maddoxu, Paxu, Zahari, Shiloh te Knoxu i Vivienne težak posao, no da se i ona i Brad skrbe da im je djetinjstvo sretno i ispunjeno.

- Trudimo se izbalansirati živote jer želimo educirati našu djecu, ali i ispuniti naše snove. Tako da prije nego donesemo neku odluku dobro promislimo o svemu jer nam je obitelj prioritet.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dreamteam
17:27 29.07.2011.

I sto to nas zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije