Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumicu krasi 17 tetovaža

Angelina Jolie u dilemi: 9-godišnja kćer mi se želi tetovirati. Što da joj kažem!

Angie i Maddox
Foto: Press Association/PIXSEL
1/3
10.12.2014.
u 13:34

Supružnici Jolie-Pitt zajedno imaju tridesetak tetovaža na tijelu, no njihov stav o tome treba li ukrašavanje tijela dopustiti njihovoj djeci potpuno je različit

Jedan od najslavnijih hollywoodskih parova Angelina Jolie i Brad Pitt nedavno su se našli u pomalo nezgodnoj situaciji. Iako su oboje veliki zaljubljenici u ukrašavanje tijela tetovažama, ne mogu se složiti oko toga trebaju li to jednog dana dopustiti i svojoj djeci. Dok je Angelina liberalna po tom pitanju, njen suprug Brad tetoviranju se oštro protivi.

Supružnici  imaju šestero djece, a na ovu raspravu potaknulo ih je pitanje najstarijeg sina Maddoxa kad je upitao roditelje može li se tetovirati. Nakon trinaestogodišnjaka, ista pitanja im je počela postavljati i devetogodišnja kćer Zahara

- Djeca mi postavljaju pitanja o tetoviranju. Što ću im reći? Ne? Zabraniti im? Kakav bih onda primjer bila? Licemjeran - izjavila je glumica za Radio Times. Njen suprug koji i sam ima desetak tetovaža zgrožen je takvim pitanjima i ne dopušta im da krenu njegovim i Angelininim stopama čije tijelo krasi čak 17 tetovaža.

Par se također nada da njihovi nasljednici neće krenuti njihovim putem kad je riječ o glumi.  -Ako žele glumiti, neće moći raditi samo to jer to nije dovoljno. Morat će istovremeno pronaći pravi posao. Ali nadam se da će, kad više što se sve događa u svijetu, biti inspirirani da postanu pisci, političari, aktivisti. Jako su individualni tako da mislim da neće slijediti mamu i tatu - zaključuje Angie.

>> Premršava Angelina Jolie ponovno šokirala izgledom

>> Nevolje u braku? Angelina tužnog pogleda nakon žustre svađe s Bradom Pittom

>> 'Istina je, povlačim se! Nikad se nisam osjećala ugodno kao glumica'

Komentara 8

KG
KG002
13:49 10.12.2014.

Tetovati?? Kakva je to riječ? Jeste toliko nepismeni ili vam ove članke pišu klinci?

DU
Deleted user
15:31 10.12.2014.

otprilike isto kao i kad mama i tata puse i ne zele da im djete pusi.....tesko izvedivo ako ne zelite da vam se djeca tetoviraju nemojte sa onda ni vi tetovirati

DU
Deleted user
13:52 10.12.2014.

U vrijeme moje mladosti tetovirali su se vojnici, mornari i zatvorenici... Za muske mi je to ok, ali tetovirana zena... Ocito me vrijeme pregazilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije