Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrda

Angelina Jolie na vrhu je liste osoba čijim se postignućima divimo

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
13.04.2018.
u 15:22

Rezultat je to opsežnog istraživanja, odnosno ankete koju je u 35 zemalja svijeta provela britanska agencija YouGov. Drugo mjesto dijeli bračni par Obama, bivši predsjednik SAD-a Barack i njegova supruga Michelle.

Kada bismo morali izabrati dvije javne osobe čijem se radu i postignućima najviše divimo, bili bi to glumica Angelina Jolie i osnivač Microsofta Bill Gates.

Rezultat je to opsežnog istraživanja, odnosno ankete koju je u 35 zemalja svijeta provela britanska agencija YouGov. Drugo mjesto dijeli bračni par Obama, bivši predsjednik SAD-a Barack i njegova supruga Michelle. Treći je na listi muškaraca glumac Jackie Chan, a ono što je mnoge iznenadilo jest da je Vladimir Putin dobio više glasova od Dalaj-lame.

Kada su žene u pitanju, treće mjesto pripalo je kultnoj voditeljici Oprah Winfrey, a iza nje našla se kraljica Elizabeta II. Nadalje, u dvadeset najimpresivnijih muškaraca ima dosta sportaša među kojima su Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, David Beckham i Michael Jordan, dok ženskom listom dominiraju glumice i pjevačice poput Emme Watson, Taylor Swift, Madonne, Gal Gadot...

Spomenuta agencija napravila je i posebnu listu kako bi vidjela kako bivši i sadašnji predsjednik SAD-a kotiraju međusobno. Od 35 zemalja samo je jedna Donalda Trumpa stavila na prvo mjesto, i to je, kako donose, Rusija.

1/8

Komentara 2

ZA
Zagy154
16:21 13.04.2018.

i kaj je to ova napravila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije