Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila tetovažu

Angelina i Brad krajem ljeta konačno pred oltarom?

brad pitt
pixsell
19.04.2011.
u 14:43

Nova tetovaža Angeline Jolie ne simbolizira mjesto rođenja njihova novog djeteta već mjesto gdje će u rujnu ona i Brad imati svoje malo intimno vjenčanje

Nakon šest godina zajedničkog života i šestero djece Angelina i Brad, tvrde američki mediji, konačno će se prošetati do oltara. Naime, nova tetovaža Angeline Jolie ne simbolizira mjesto rođenja njihova novog djeteta koje su navodno planirali posvojiti, već mjesto gdje će ona i Brad imati svoje malo intimno vjenčanje.

Angelina i Brad taje baš sve detalje, no procurilo je da će se vjenčati krajem ljeta i to u rodnom gradu Brada Pitta u prisustvu djece i najbliže rodbine.

– Angelinina nova tetovaža službena je, ali i privatna objava njenog skorog vjenčanja, izjavio je izvor blizak paru.

Komentara 1

LI
liliZG
16:36 20.04.2011.

Je, kao i prošle godine ,...i prošle,....i prošle............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije