Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO ISKUSTVO

Anezi opisala kako su je izbacili iz stana: 'Poniženje kao nikad u životu'

Anezi
Foto: Screenshot
1/6
12.02.2019.
u 16:18

- Takav stres i poniženje nisam doživjela u životu. Uslijed rokova, to je bilo nespavanje i to je bio horor. Čekala sam dobrih 7-8 mjeseci da me i zaborave, a onda sam razgovor snimila na CD i poslala im, a na CD napisala "Provjereno-Nova TV" - ispričala je Anezi

Pjevačica Anezi nedavno je pokrenula YouTube kanal "Anezi analizira", na kojem često govori o aktualnim temama, ali i onekim stvarima iz svog života. U posljednjem videu opisala je neugodno iskustvo koje je doživjela prije nekoliko godina kada je unajmila stan blizu Rijeke. Anezi je godinama bila podstanarka, promijenila je 7-8 stanova i imala petnaestak cimera,  a prije dvije godine u Zagrebu je kupila stan. 

- Negdje u sredini moje podstanarke karijere. Naišla sam na super povoljan oglas. Napokon sam živjela sama. Oglas je bio vrlo povoljan - kuća, dvor, ne smetaju im psi. Imala sam viziju da ću tu biti na dulje vrijeme pa sam i donijela puno svog namještaja, kupila i drva za grijanje. Nakon dva mjeseca krenuli su sukobi, jer je vlasnici stana smetalo što Anezi plaća račune internet bankarstvom. 

- Kad sam ja to sve lijepo uredila, shvatili su da bi mogli podići cijenu bar sto eura i dobivati 300 eura, a ne 200 koliko su meni tražili. I sada je bio plan riješiti se mene. Bez obzira što smo potpisali ugovor. Inače smo mi svih tih godina potpisivali ugovor, ali ti ugovori se ne bi prijavljivali da gospoda ne bi platila porez, ali uredno bi nama prijavili boravište radi ovih jeftinijih prijevoza - kazala je Anezi i dodala da su joje se gazde najavile jedan dan i doslovno je izbacili iz stana. Intuitivno je prije njihovog dolaska uključila diktafon i snimala razgovor u kojem je bilo jasno da se stanodavci ne drže ugovora. 

- Takav stres i poniženje nisam doživjela u životu. Uslijed rokova, to je bilo nespavanje i to je bio horor. Čekala sam dobrih 7-8 mjeseci da me i zaborave, a onda sam razgovor snimila na CD i poslala im, a na CD napisala "Provjereno-Nova TV". Naravno, nisam taj CD slala na Novu TV, samo sam ih željela preplašiti i da svakog četvrtka gledaju Novu TV misleći se hoće li biti prilog o njima. Takvi smo mi škorpioni - ispričala je Anezi. 

Pjevačici i sudionici reality showova "Big Brother" i "Gospodin Savršeni" u komentarima ispod videa ubrzo su se javili brojni pratitelji koji su prepričali svoja iskustva s iznajmljivanjem stanova. Među njima je bilo i najmodavaca koji su kazali da su i oni imali neugodnih iskustava, a jedna je gospođa dodala kako se tako nešto ne bi moglo dogoditi u Njemačkoj jer tamo je ugovor svetinja.  

Pogledajte video: Kandidati 10. Sezone swhowa ‘Ljubav je na selu’

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
18:12 12.02.2019.

Kupila stan? Ovo je kao reklama za banke i kredite. Ako si podstanar onda je užasno. Pa nije užasno, košta puno manje nego kamate, nemate obveza i kad vam se god digne možete otići. Kao u hotelu samo puno jeftinije. I ne plaća se nikakav porez. Ljudi koji imaju puno novca nikad ne bacaju novac na poreze. Samo se usluga plaća 1 za 1.

LE
LeandroZG
17:04 12.02.2019.

jesi sad puna sebe?

OB
ObrenM
19:19 12.02.2019.

Bilo mi ju je zao,dok nisam procitao u kojim je soovima ucestovala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije